Papendal logo diapositief

Zonnebrandpaal #OpPapendal

27/06/2024

#OpPapendal zijn er dagelijks trainingen of clinics die buiten plaatsvinden, hier komt veel blootstelling aan uv-straling van de zon bij kijken. Het is belangrijk om je huid tegen de uv-straling te beschermen door je in te smeren met zonnebrand, maar dit wordt helaas vaak vergeten. Om hier verandering in te brengen zijn we een samenwerking aangegaan met Smeerkees.  

Huidkanker is een van de meest voorkomende kankersoorten. 1 op de 5 mensen krijgt er ooit mee te maken. Om huidkanker te voorkomen smeren we ons meestal goed in als we een dagje naar het strand gaan. Echter smeert 87% van de mensen zich niet in als ze een dagje erop uitgaan, een festival bezoeken of in de buitenlucht sporten.

Smeerkees heeft de maatschappelijke ambitie om hier verandering in te brengen. Dit doen ze door samen met hun partners zonnebrand op een innovatieve manier en op zoveel mogelijk plekken toegankelijk te maken. Zo hebben ze zonnebrandcrème sachets en zonnebrandpalen. Zo’n paal hebben we sinds kort #OpPapendal staan.

De zonnebrand paal is dé oplossing voor het toegankelijk maken van zonnebrandcrème op plekken waar mensen zich vaak vergeten in te smeren. Je kunt gemakkelijk zonnebrandcrème uit de paal halen en wordt zo herinnerd om je in te smeren.

Ontwerp zonder titel (1)
Uitgelicht

TeamNL Paralympische Talentdag

3 weken geleden

Papendal Olympic Club 160924 LORES Barbara Kerkhof 5990
Uitgelicht

In gesprek met Robbert Hulsteijn – Regio Arnhem

4 weken geleden

parawielrennen op Papendal
Uitgelicht

21-29

Sep 2024

WK parawielrennen