Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Terugblik Outdoor Gelderland

05/07/2017
Top week! Op naar 2018!

Vorige week hebben we enorm genoten van een succesvol evenement Outdoor Gelderland. Alweer de 13e editie vol dressuur- en springwedstrijden, talentontwikkeling, jeugd- & breedtesport, lifestyle, netwerken en lekker eten.

Maandag en dinsdag hebben we hard gewerkt om een mooi event op te bouwen. De eerste dag (woensdag) stond geheel in het teken van talentontwikkeling, jeugd- & breedtesport. Talentvolle ruiters hebben de kans gekregen om in de piste uit te maken wie de nieuwe toppers van de toekomst zijn. Ook waren er activiteiten voor kinderen met gratis ponyrijden en meedoen aan activiteiten in het kinderdorp. De beste Kids Club sinds het bestaan van Outdoor Gelderland. Trots zijn we!

Vanaf donderdag stond Outdoor Gelderland in het teken van de beste ruiters ter wereld. Met vele terechte winnaarsDe gehele week kon je een hapje en een drankje nuttigen in onze tent welke gesitueerd was tussen de inrijpiste en de hoofdpiste. Een mooie plek! Met prachtig uitzicht. Voor onze genodigden gasten hadden we een uniek concept bedacht; ”van bitterbal tot biefstuk”. Smullen maar! Uiteraard was er ook een speciaal samengestelde Outdoor menukaart met heerlijke gerechten voor al onze gasten. Kom jij volgend jaar ook?

Helaas was het weer wat wisselvallig maar hebben we gezellige drukte gehad. Met uitschieters op zaterdag en zondag. Volle bak bij ons in de VIP tent. Wat een inspirerende dagen, enthousiaste mensen en spannende wedstrijden. Top week! Op naar 2018!

67772368_BSR_AGENCY
Uitgelicht

Papendal sportprestaties juni

3 weken geleden

Image (3)
Uitgelicht

Zonnebrandpaal #OpPapendal

4 weken geleden

Finale Olympische Spirit – Winnaars
Uitgelicht

Leerlingen in prijzen met technologische innovaties voor de Olympische en Paralympische Spelen

2 maanden geleden

Bijbehorende tags

Nieuws