Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Teambuilding Veluwe

Wil je graag een bedrijfsuitje organiseren waarbij teambuilding centraal staat? Papendal biedt op maat gemaakte teambuilding op de Veluwe. We weten als geen ander dat sport zorgt voor verbinding. Zo is Papendal al jarenlang het grootste topsportcentrum van Nederland en faciliteert al een geruime tijd diverse teambuilding activiteiten op de Veluwe. Leer elkaar beter kennen en kies voor een georganiseerd teambuilding uitje bij Papendal!

Neem contact op

Diverse teambuilding activiteiten op de Veluwe

Wil je graag met jouw collega’s of vrienden werken aan teambuilding? Op onze teambuilding locatie op de Veluwe zijn vele activiteiten mogelijk. Daarvoor hoef je absoluut geen topsporter voor te zijn, maar een sportieve dag wordt het zeker. Zo is het mogelijk om diverse uitdagende clinics te doen zoals mountainbiken of schermen, en bieden wij een verscheiden aantal andere interactieve games. Je hebt de keuze uit maar liefst 70 verschillende teambuilding activiteiten. Door het grote aanbod, is er altijd wel een passende activiteit.

Voor teambuilding en een uniek bedrijfsuitje kiezen vele mensen voor Olympic Day, Expeditie Poolcirkel, Team Challenge en een ontspannende Japanse theeproeverij. Dit is een kleine greep uit de vele activiteiten die wij aanbieden op onze teambuilding locatie op de Veluwe. Wat voor activiteit je ook kiest bij onze teambuilding locatie op de Veluwe. Het wordt gegarandeerd een zowel unieke als sportieve dag, waarbij je de ander beter leert kennen.

teambuilding veluwe bedrijf
teambuilding-veluwe-clinic

Waarom een teambuilding uitje op Papendal?

Onze teambuilding locatie op de Veluwe is een zeer inspirerende omgeving. Zo is het complex in het midden van de Veluwe en zijn vanuit daar de mogelijkheden eindeloos. De locatie biedt uitstekende faciliteiten waar vele sporters van TeamNL ook sporten en heb je de keuze uit vele verschillende teambuilding activiteiten. Na afloop is het mogelijk om heerlijk te eten in ons restaurant en is het tevens mogelijk om te overnachten in het hotel. Omdat de teambuilding locatie in Veluwe de keuze is van vele topsporters, kom je dan ook regelmatig bekende sporters tegen. Laat je inspireren!

teambuilding-veluwe
teambuilding-veluwe-op-papendal

Organiseer jouw teambuilding uitje bij Papendal

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de activiteiten en komen zo tot het perfect teambuilding uitje op de Veluwe. Zo kun je bij ons terecht voor een sportieve dag met jouw collega’s, maar ook voor een fijn recreatief uitje. Ga samen voor goud en kies voor een teambuilding bij Papendal!

Neem contact op