Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Update in strijd tegen corona

22/04/2020
Sportcentrum Papendal zet eerste stap in heropening. Hotel Papendal gesloten tot 20 mei.

Op 21 april heeft het kabinet tijdens een persconferentie een update gegeven over de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. De maatregelen die impact hebben op Papendal, betreffen; de verlenging van de bestaande maatregelen voor o.a. de horeca tot 20 mei, het verbod op evenementen met een vergunning- en meldplicht tot 1 september en de versoepeling aangaande topsporters die op aangewezen locaties en op individuele basis mogen trainen mits zij 1,5 meter afstand in achtnemen.

Sportcentrum Papendal
Het Sportcentrum gaat een voorzichtige eerste stap zetten in de heropening. Een selecte groep individuele topsporters mag vanaf 29 april in kleine gecontroleerde groepen en onder strikte naleving van de RIVM-richtlijnen gaan trainen. Dat betekent dat een beperkt aantal trainingsaccommodaties #OpPapendal open zal gaan voor deze groep. De komende week wordt, in overleg met NOC*NSF en de verschillende sportbonden, bepaald welke programma’s / sporten opgestart gaan worden en onder welke voorwaarden. Het Topsportrestaurant, kleedkamers, vergaderruimtes, medische ruimtes en woonaccommodaties blijven gesloten. Het is fijn dat we een eerste voorzichtige stap kunnen zetten in de heropening van Sportcentrum Papendal. Nu hebben we samen met de bonden, topsporters en coaches de verantwoordelijkheid om goed om te gaan met de geboden ruimte.

Hotel Papendal
Voor Hotel Papendal hebben de volgende maatregelen directe gevolgen:
– Samenkomsten en groepsvorming worden tot 20 mei 2020 verboden
– Alle evenementen met een vergunnings- en meldplicht worden verboden tot 1 september 2020;

Op grond van bovengenoemde maatregelen blijft Hotel Papendal tot 20 mei 2020 gesloten.  Uiteraard zijn wij achter de schermen hard aan het werk met nieuwe plannen om een zo goed mogelijke service te kunnen verlenen aan onze gasten zodra we weer open gaan.

Wat betekent dit voor mijn boeking?
Alle boekingen in de periode van 16 maart tot 1 juni worden kosteloos geannuleerd.

Kan ik nu al boeken voor na 20 mei?

Hotel Papendal neemt boekingen aan voor bijeenkomsten en/of overnachtingen voor de periode na 20 mei 2020.

Gelet op de huidige situatie bieden wij je de mogelijkheid om je boeking voor de periode van 20 mei 2020 tot 1 juni 2020 kosteloos te annuleren, ongeacht welke overheidsmaatregelen zullen volgen. Voor boekingen voor de periode na 1 juni 2020 gelden de annuleringsbepalingen zoals opgenomen in onze algemene voorwaarden.

Vragen en boekingen
Voor boekingen en vragen kun je contact opnemen met onze afdeling reserveringen. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 026-4837911 of per mail via hotel@papendal.nl.

We hebben iedereen nodig in Nederland om verspreiding van het coronavirus in Nederland tegen te gaan en om kwetsbare groepen te beschermen. Het door iedereen zoveel mogelijk beperken van sociaal contact draagt hieraan bij. Houd minstens 1,5 meter afstand en zorg goed voor elkaar.

vrouwelijke sporter header
Uitgelicht

Menstruatie nog steeds taboe in (top)sport

16 uur geleden

blog 3
Uitgelicht

Wat is een symposium?

2 weken geleden

handbal
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in april

4 weken geleden

Bijbehorende tags

Update Corona Nieuws