Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Festivak

07/10/2019

4 prominente Arnhemse bedrijven slaan handen ineen tijdens Festivak

Winnen doen we samen! En dat geldt zeker in Arnhem! Drie locaties in Arnhem en Convention Bureau Gelderland slaan hun handen ineen tijdens de komende editie van Festivak in de Brabanthallen op woensdag 6 en donderdag 7 november. Conventionbureau Gelderland, Het Nederlands Openluchtmuseum, Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers’ Zoo en Hotel Papendal delen een stand en laten hierin zien dat samenwerken ontzettend belangrijk is voor succes. De 3 unieke en bijzondere locaties zijn individueel sterk in de organisatie van diverse (zakelijke) evenementen maar kunnen elkaar ook enorm versterken binnen de organisatie van een groot evenement waar beleving voorop staat. Tijdens Festivak laten deze locaties, in samenwerking met het Conventionbureau Gelderland, graag zien hoe veelzijdig deze groene stad is en hoe creatief zij een zakelijk evenement in samenwerking met de klant neer kunnen zetten.

Convention Bureau Gelderland helpt meeting-planners en evenementenorganisatoren met het vinden van de juiste locatie in de regio’s Arnhem Nijmegen, Veluwe, Apeldoorn en Ede Food Valley. Wij geven bijvoorbeeld onafhankelijk, kosteloos en persoonlijk (locatie)advies bij de organisatie van jouw evenement in Gelderland.

Wij kennen de ins-en-outs van de regio en bieden je advies op maat. Organiseer je een congres, zakelijke bijeenkomst of zakelijk evenement? kijk dan op www.conventionbureau.nl voor meer inspiratie en neem contact met ons op.

Nederlands Openluchtmuseum

Safari Meeting Centre

Papendal

Hotel Papendal ligt In het hart van de Nederlandse Topsport waar alles draait om beter worden, succesvol zijn, winnen… Geen betere plek voor mooie evenementen. Papendal ligt verscholen in de Veluwse bossen nabij Arnhem. Dichtbij alle grote snelwegen, luchthavens en internationale treinstations. Met ons 72ha evenemententerrein, 2 grote multifunctionele congres/beursruimten én onze unieke connectie met sport maken wij van elk evenement een onvergetelijke beleving op maat. www.papendal.nl

Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem is het grootste museum buiten de Randstad met jaarlijks ruim 550.000 bezoekers. Het museum geeft een beeld van het leven in Nederland door de eeuwen heen. Binnen 44 hectare museumpark wordt de bezoeker meegenomen langs authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. Dé basis voor het organiseren van een uniek evenement, waarmee je gegarandeerd geschiedenis schrijft! www.openluchtmuseum.nl

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers’ Zoo is een modern congrescentrum in Afrikaanse Stijl met een adembenemend uitzicht op de savanne van de Safari en het tropisch regenwoud van de Bush. Onze royale ontvangstruimte, stijlvolle congreszaal, luxe vergaderlodges en sfeervolle restaurant met prachtig terras, maken van elk evenement een unieke ervaring. Laat u inspireren door de dieren en de natuur! Is uw leiderschapsstijl bijvoorbeeld te vergelijken met die van een gorilla, of juist een chimpansee? Verrijk uw evenement met bio-inspiratie en neem contact met ons op, www.safarimeetingcentre.nl.

Finale Olympische Spirit – Winnaars
Uitgelicht

Leerlingen in prijzen met technologische innovaties voor de Olympische en Paralympische Spelen

1 week geleden

66710055_BSR_AGENCY min
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in mei

1 week geleden

vrouwelijke sporter header
Uitgelicht

Menstruatie nog steeds taboe in (top)sport

2 weken geleden

Bijbehorende tags

Festivak Samenwerking