Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Evenementenlocatie Nijmegen

Op zoek naar een locatie voor een zakelijk evenement nabij Nijmegen? Papendal biedt je een inspirerende omgeving. Denk bijvoorbeeld aan de bosrijke omgeving maar ook onze unieke affiniteit met de topsport. Zowel op sportief als op zakelijk vlak proberen wij altijd voor goud te gaan. Onze kracht zit hem onder andere in het organiseren van grote congressen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

De faciliteiten van Papendal als evenementenlocatie in Nijmegen

Papendal beschikt over maar liefst 30 verschillende vergaderzalen. Twee van deze zalen zijn geschikt voor het organiseren van grote evenementen of congressen. Bekijk hier de capaciteiten van onze verschillende zalen. Tijdens het evenement zorgen wij dat je van alle gemakken bent voorzien. De grote vergaderzalen zijn uitgerust met een beamer, projectiescherm en geluidsinstallatie. We denken graag mee over alle benodigdheden om jouw evenement tot een succes te maken!

Tijdens het evenement zorgen wij dat je van alle gemakken bent voorzien. De grote vergaderzalen zijn uitgerust met een beamer, projectiescherm en geluidsinstallatie. We denken graag mee over alle benodigdheden om jouw evenement tot een succes te maken!

Vergaderen op Papendal
Restaurant papendal

De voordelen van een evenement op Papendal

Op Papendal gaan we altijd voor het hoogst haalbare. Dat is onze topsportmentaliteit en dat maakt ons uniek. We bieden onder andere:

  • Een inspirerende en motiverende locatie voor een evenement,
  • Verschillende arrangementen,
  • 30 verschillende vergaderruimten waarvan twee grote zalen,
  • Een zorgeloos verblijf, we maken het je zo makkelijk mogelijk zodat jij je bezig kunt houden met de zaken die echt belangrijk zijn.

Evenement organiseren in Nijmegen op Papendal

We verwelkomen je graag op onze locatie op ongeveer een half uur afstand van Nijmegen. Of het nou gaat om een congres of zakelijk evenement, bij ons zit je goed. Om het zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een aantal arrangementen samengesteld. Kijk bijvoorbeeld eens naar ons meerdaagse arrangement of 8-uurs arrangement.

Bekijk arrangementen

evenementen papendal
evenementenlocatie papendal

Onze unieke evenementenlocatie in Nijmegen reserveren

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van een evenement in Nijmegen? Of ben je benieuwd naar onze arrangementen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee. Samen gaan we voor goud.

Neem contact op

Bijbehorende tags

Vergaderlocatie Vergaderen