Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Vergaderlocatie Gelderland

Op zoek naar een plek om te vergaderen in Gelderland? Papendal heeft een inspirerende locatie voor jouw team. Met meer dan 30 vergaderzalen met alle faciliteiten is alles aanwezig voor een goede vergadering. Geschikt voor een training, cursus, overleg of gewoon een gezamenlijke lunch.

Neem contact

Alle faciliteiten bij de hand op Papendal

Als vergaderlocatie in Gelderland heeft Papendal meer dan 30 unieke vergaderzalen, allemaal met de nodige voorzieningen voor jouw vergadering. Zo kun je op een inspirerende plek vergaderen én op een efficiënte manier. Er zijn faciliteiten zoals een flipover, whiteboard en een scherm om te projecteren. In de grotere zalen is er ook een beamer en een geluidssysteem. Alles voor een productieve vergadering, zodat jij topprestaties kan leveren.

Vergaderen op Papendal
vergaderlocatie op papendal

De voordelen van onze vergaderlocatie in Gelderland

Elke dag leveren wij ook topprestaties bij Papendal om jouw bezoek en vergadering zo goed mogelijk te maken. Daar doen wij ons best voor. Want we willen natuurlijk graag dat je een aangename vergadering hebt. Bij Papendal zijn we altijd in beweging, we blijven altijd actief. Daar zijn we trots op, en die sfeer is ook te voelen. Voor de vergaderlocatie in Gelderland bieden we:

  • Een inspirerende locatie
  • Verschillende vergaderarrangementen
  • Geschikt voor iedere soort vergadering
  • Verschillende type vergaderruimtes
  • Een zorgeloos verblijf, we regelen alles tot in de puntjes om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Vergaderen in Gelderland op Papendal 

Wil je bij Papendal vergaderen, trainen of een cursus geven? We ontvangen je graag! Om het jou eenvoudig te maken, bieden we verschillende vergaderarrangementen aan. Je kunt kiezen uit het avondarrangement, het arrangement van 8 uur of een arrangement voor meerdere dagen om alles uit onze voorzieningen te halen. Natuurlijk kunnen we het arrangement volledig aanpassen aan jouw wensen. Vertel ons gewoon wat je nodig hebt, dan regelen we dat.

vergaderlocatie gelderland papendal
vergaderlocatie gelderland faciliteiten

Onze unieke vergaderlocatie in Gelderland reserveren

Heb je een vraag over onze vergaderlocatie in Gelderland of wil je meer weten over onze vergaderarrangementen? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze vergaderarrangementen of heb je vragen? Je mag altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag en beantwoorden je vragen. We denken met je mee voor een complete en goed verzorgde vergadering. Samen gaan we voor goud.

Neem contact