Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

KNWU & Triathlonbond naar Papendal

10/05/2017
Verhuizing om dichterbij de sport te zijn

Deze zomer verhuist de KNWU samen met de Triathlonbond (NTB) naar een nieuwe locatie #OpPapendal. Beide bonden zijn momenteel gevestigd in het Huis van de Sport in Nieuwegein waar zij op dezelfde verdieping kantoor houden.

NTB- directeur Rembert Groenman: “Dit is een mooie stap in de professionalisering en volwassenwording van onze sport. In de Wielren Unie vinden we een sterke partner met diverse opties voor inhoudelijke samenwerking. KNWU-directeur Vincent Luyendijk: “We kijken uit naar een mooie samenwerking met de Triathlonbond.” Een sport die een mooie ontwikkeling doormaakt. Het wordt geweldig om samen #OpPapendal te werken met tal van faciliteiten in een topsportomgeving.”

KNWU Clubhuis

De KNWU zal met de verhuizing zijn intrek nemen in een voormalige sporthal. Deze wordt deels omgebouwd tot kantooromgeving die wordt vormgegeven als een (KNWU) Clubhuis. Hierin zal er ruimte zijn voor beide sportbonden om de eigen identiteit vorm te geven. Het wordt een toegankelijke werkomgeving in een open ruimte met flexplekken waar samenwerken en de sport centraal staan.

In het hart van de sport

Met de verhuizing naar Papendal is de KNWU nog dichter bij coaches en talenten die al langer #OpPapendal actief zijn. Met de BMX-baan voor de deur, mountainbiketracks in de achtertuin en de Posbank om de hoek is de KNWU thuis in het hart van de sport.

TeamNLhuis4_5 robkemps
Uitgelicht

Rob Kemps host TeamNL Huis in Parijs

4 dagen geleden

65031801_BSR_AGENCY (1) min
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in maart

5 dagen geleden

2024 04 02 Princess Margriet of the Netherlands
Uitgelicht

Prinses Margriet bezoekt paralympische sporters TeamNL op Papendal

7 dagen geleden

Bijbehorende tags

#OpPapendal