Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Bedrijfsuitje op locatie

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje op locatie? #OpPapendal ben je aan het juiste adres! Of je nu op zoek bent naar sportieve uitdagingen, inspirerende teambuilding, of een combinatie van beide, wij bieden maatwerkoplossingen die aan al jouw wensen voldoen. Ontdek de mogelijkheden voor een inspirerende dag vol teambuilding en leuke activiteiten #OpPapendal. Hier gaan we samen met jou en jouw team voor goud!

Neem contact op

Ontdek onze inspirerende locatie

#OpPapendal weten we als geen ander hoe je samen voor goud gaat. Bij sporten zoals volleybal en rolstoelbasketbal draait alles om teamwork. Terwijl individuele sporters, zoals estafettelopers en boogschutters in nationale teams werken naar topprestaties. Ze delen allemaal het streven naar het hoogst haalbare in de sport. #OpPapendal werken we dagelijks aan het verbeteren van prestaties. Van medewerkers tot topsporters.

Onze locatie, midden in de prachtige natuur van de Veluwe, biedt de ideale omgeving voor jouw bedrijfsuitje op locatie. Of je nu met een kleine groep of een grote groep collega’s bent, onze flexibele ruimtes en duurzame terreinen bieden de perfecte setting voor een geslaagde dag. Hier kun je samen met jouw team de rust en inspiratie vinden die nodig is om het beste uit jezelf te halen.

bedrijfsuitje-op-locatie-papendal
activiteiten-bedrijfsuitje-papendal

Teambuilding met sportieve expertise

Wil je de onderlinge samenwerking binnen jouw team versterken? #OpPapendal regelen wij het voor je! Onze locatie heeft een rijke historie als het kloppend hart van de Nederlandse topsport. Deze ervaring nemen we mee in de organisatie van jouw bedrijfsuitje. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Laat je inspireren door de topcoaches, bewegingswetenschappers en sporters die #OpPapendal werken en trainen. Hier krijg je de kans om de geheimen van succesvol teamwork te ontdekken en toe te passen in jouw organisatie. Van motivational speeches, teambuilding activiteiten en kleedkamersessies tot trainingen. We bieden programma’s die aansluiten bij jouw teamdoelen en wensen.

Maatwerk voor jouw bedrijfsuitje

Bij Papendal geloven we in maatwerk. Geen twee bedrijfsuitjes zijn hetzelfde, en daarom passen wij ons aan jouw wensen aan. Om je te helpen met het organiseren van een personeelsuitje, hebben we meer dan 70 leuke activiteiten beschikbaar. Zo kunnen jij en je collega’s deelnemen aan een van de clinics #OpPapendal. Op die manier kun je jouw bedrijfsuitje volledig aanpassen aan de behoeften en interesses van jouw team, zodat iedereen zich betrokken en enthousiast voelt. Samen met jou stellen we een programma samen dat perfect past bij jouw bedrijfscultuur en doelstellingen.

Duurzaam en flexibel evenementen terrein

Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken. Organiseer een bedrijfsuitje #OpPapendal en we denken graag met je mee. We ontzorgen je volledig bij het organiseren van de leuke activiteiten. Ga je voor een buitenevenement of toch liever binnen. Hier #OpPapendal zijn we overal op voorbereid. Daarnaast kunnen we ook de catering verzorgen en is er zelfs een bedrijfsuitje met overnachting beschikbaar. In ons restaurant geniet je van heerlijk verantwoord eten.

Perfecte ligging van Papendal

Ook bieden we diverse aanvullende diensten, zoals logistieke ondersteuning, internet, parkeerbegeleiding en catering. Papendal is ook een goede keuze voor een bedrijfsuitje op locatie vanwege de uitstekende bereikbaarheid, nabijheid van belangrijke snelwegen en de ligging in een prachtige bosrijke omgeving. We ontzorgen jou en je collega’s compleet, zodat jij je kunt richten op het beleven van een geweldig bedrijfsuitje op locatie.

Plan je teamuitje #OpPapendal

Ben je klaar om jouw bedrijfsuitje op locatie te plannen? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die Papendal te bieden heeft. Of je nu een kleine bijeenkomst of een grootschalig evenement organiseert, wij staan voor je klaar om jouw bedrijfsuitje op maat te maken. Ga samen met jouw collega’s voor goud en beleef een onvergetelijke dag op onze inspirerende locatie.

Neem contact op

Bijbehorende tags

Overnachten Restaurant