Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Teambuilding Nijmegen

Sport zorgt voor verbinding. Op Papendal zijn we ons daar zeer van bewust. Papendal is al jarenlang hét toonaangevende topsportcentrum in Nederland. Teambuilding is essentieel binnen de topsport. Voor teambuilding in omgeving Nijmegen ben je bij ons op de juiste plek.

Neem contact op

Actieve teambuilding nabij Nijmegen

Je hoeft geen topsporter te zijn om deel te nemen aan onze teambuilding activiteiten. Bij ons kun je je vaardigheden testen met clinics zoals mountainbiken of schermen, of kiezen voor interactieve spelletjes of een wijnproeverij. Ongeacht je keuze, samen zorgen we voor een onvergetelijke teambuilding beleving.

bedrijfs-teambuilding-nijmegen
teambuilding-clinic-nijmegen

Breed aanbod activiteiten

Papendal biedt een keuze uit wel 70 uiteenlopende teambuilding activiteiten. Door ons brede aanbod kunnen we voor elke groep een geschikte activiteit samenstellen. Voor jouw teamuitje in de buurt van Nijmegen is er altijd een geschikte optie. Hier een selectie van wat je kunt verwachten:

  • Olympische dag: Teams worden ingedeeld als verschillende landen. Kan jouw team de hoogste plek op de medailletabel bereiken?
  • Expeditie poolcirkel: Ga de strijd aan in spannende uitdagingen. Strategie, vertrouwen en samenwerking staan hier centraal!
  • Team uitdaging: Voer samen met je team diverse korte en speelse opdrachten uit. Durft jouw team het aan?
  • Japanse theeceremonie: Op zoek naar een kalmer teamuitje? Bij Papendal kan je ook de authentieke Japanse thee beleven.

Samengevat, de teambuilding activiteiten op Papendal hebben voor elke groep iets te bieden! Nieuwsgierig naar wat Papendal nog meer in huis heeft? Ontdek ons volledige aanbod aan clinics.

De voordelen van een teambuilding bij Papendal

Papendal staat bekend als een inspiratiebron. Gelegen in het hart van de Veluwe, biedt het oneindig veel mogelijkheden. Kiezen voor Papendal betekent:

  • Een keuze uit meer dan 70 diverse teambuilding activiteiten op één locatie
  • Topfaciliteiten waar ook de sporters van TeamNL trainen
  • Smakelijk en verantwoord dineren in ons restaurant
  • Overnacht tussen de elite sporters in ons hotel
  • Laat je inspireren door topsporters en vooraanstaande coaches op Papendal

Bekijk arrangementen

teambuilding-nijmegen
teambuilding-nabij-papendal

Teambuilding bij Nijmegen plannen op Papendal

Wil je informatie over hoe je een teambuilding evenement bij Papendal in omgeving Nijmegen kunt opzetten? Of ben je geïnteresseerd in wat er allemaal mogelijk is? Wij staan voor je klaar om te assisteren. Of je nu een sportieve of ontspannende dag in gedachten hebt, bij Papendal streef je samen met je team naar de top.

Neem contact op

Bijbehorende tags

Vergaderlocatie Vergaderen