Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Paul Raats en Papendal slaan handen ineen..

12/04/2018
..op weg naar Tokyo2020

Fotograaf Paul Raats is de samenwerking aangegaan met Papendal voor zijn project ‘Tokyo 2020’. Vandaag tekenden Jochem Schellens en Paul Raats de samenwerkingsovereenkomst.

De Olympische Spelen van Tokyo lijken voor velen misschien nog ver weg, fotograaf Paul Raats is er sinds 2016 al wekelijks mee bezig. Voor zijn project ‘Tokyo 2020’ portretteert hij topsporters in Japanse sferen. Zijn ultieme droom? ,,Een expositie met zijn foto’s in Tokyo of New York’’.

Wie Papendal oprijdt ziet het direct: nog 834 dagen tot Tokyo 2020. Het aftelbord is een reminder voor de ruim 500 topsporters die #OpPapendal trainen en iedere dag het bord passeren: de tijd tikt door. Een dag minder op de teller betekent ook een dag minder om te trainen. Een dag minder om sterker en beter te worden. En om dat ultieme doel te bereiken: de Olympische Spelen.

Papendal_Paul Raats_02
Papendal_Paul Raats_01

Paul Raats: ,,Er is voor mij geen mooiere plek denkbaar om mijn foto’s te laten zien aan het Nederlands publiek. Het hart van de Nederlandse topsport.’’ Aankomende zomer wordt er dan ook in Hotel Papendal een expositie ‘Tokyo 2020’ ingericht. Tot en met de Olympische Spelen in Tokyo zijn hier steeds wisselende beelden uit het project van Paul te zien. Een deel van de foto’s wordt ook geschoten #OpPapendal want Hotel Papendal stelt studiofaciliteiten beschikbaar. Daar profiteren ook de topsporters die op Papendal trainen van, wanneer ze meewerken aan het project.

Jochem Schellens over de samenwerking: ,,De beelden die Paul schiet zijn prachtig, het project en de stijl van de fotografie spreekt ons aan. Mooi dat we vanaf deze zomer de weg naar Tokyo al zichtbaar kunnen maken #OpPapendal.’’

Lees meer over fotograaf Paul Raats en volg hem op Instagram.
Lees meer over het project Tokyo 2020 en volg het project via Instagram.

Paul Raats_Tokyo_02
Paul Raats_Tokyo_01
Paul Raats_Tokyo
Boksring in het midden met schermen
Uitgelicht

5 tips hoe jij jouw werkzomer nuttig kunt besteden

3 uur geleden

67772368_BSR_AGENCY
Uitgelicht

Papendal sportprestaties juni

3 weken geleden

Image (3)
Uitgelicht

Zonnebrandpaal #OpPapendal

4 weken geleden

Bijbehorende tags

Tokyo2020