Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Hotel Veluwe

Wil jij overnachten in een hotel op de Veluwe? Dan ben je van harte welkom bij Hotel Papendal! In ons hotel vind je in totaal 151 hotelkamers. Je hebt de keuze uit verschillende types. Zo zit er altijd een hotelkamer tussen die perfect op jouw wensen aansluit! Er zijn echter meer redenen om specifiek voor ons hotel op de Veluwe te kiezen. Het hotel wordt omringd door natuur en vormt een inspirerende plek.

Reserveer een kamer >

Een inspirerend hotel op de Veluwe

Papendal staat bekend als hét topsportcentrum van Nederland. Maar liefst 500 topsporters maken dagelijks gebruik van de faciliteiten op het terrein. Alleen de aanwezigheid van deze topsporters maakt Hotel Papendal al een inspirerende locatie. Maar ook de prachtige omgeving en de vele faciliteiten leveren een belangrijke bijdrage. Niet voor niets is ons hotel op de Veluwe ook een geliefde vergaderlocatie. Op Papendal komen topsport en het bedrijfsleven samen!

hotel veluwe papendal
hotel veluwe papendal kamer

Diverse luxe accommodaties

Kies je ervoor om in ons hotel op de Veluwe te overnachten? Dan heb je de keuze uit diverse accommodaties. Maak gebruik van onze comfortabele standaardkamers in ons hotel. Hier ben je verzekerd van een goede nachtrust. Beschik je graag over nog meer ruimte tijdens je verblijf op deze inspirerende locatie? Boek dan een superior kamer.

Wil je in een luxe kamer overnachten? Boek dan een Junior Suite in ons hotel op de Veluwe. Wens je een verblijf om nooit meer te vergeten? Dan raden we je de JEE-O Golden Suite aan. Deze suite is van alle gemakken voorzien en heeft een prachtige gouden uitstraling.

Wat valt er te doen in en rondom ons hotel op de Veluwe?

Boek je een overnachting in ons hotel op de Veluwe? Dan valt er ontzettend veel te beleven. De Veluwe is een prachtig natuurgebied en leent zich perfect voor wandelingen en fietstochten. Op ons terrein vind je bovendien allerlei verschillende faciliteiten. We staan uiteraard bekend om de sportfaciliteiten. Daarnaast bieden we je echter ook veel ontspanningsmogelijkheden. We hebben onder meer een gezellig restaurant, een bar en een terras. Maar ook kun je heerlijk tot rust komen in onze wellnessruimte.

Meer weten over ons hotel op de Veluwe?

Overweeg je een verblijf in ons hotel op de Veluwe? Je kunt zowel via de website als telefonisch reserveren! Heb je nog vragen over onze faciliteiten of arrangementen? Neem dan contact met ons op. Wij geven je graag advies en kunnen je meer over de verschillende mogelijkheden vertellen.

Neem contact op

Uitgelicht

Standaard kamer

Lekker comfortabel!

Uitgelicht

Superior kamer

Geniet van een ruime kamer!

Uitgelicht

Junior suites

Een beetje extra luxe!

Uitgelicht

Executive bronzen suite

Heerlijke kamer met veel ruimte!

Uitgelicht

JEE-O Golden Suite Papendal

Luxe, ruim en van alle gemakken voorzien!

Bijbehorende tags

Veluwe Overnachten Restaurant