Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Vergaderruimte huren Arnhem

Wil je een vergaderruimte huren in Arnhem? Dan vind je bij Papendal maar liefst 30 verschillende vergaderfaciliteiten. Onze vergaderlocaties zijn er om te inspireren en te motiveren. De rustige omgeving en de goed uitgeruste vergaderzalen zorgen ervoor dat je effectief kunt vergaderen. Bij het inrichten van de vergaderruimtes hebben we daadwerkelijk overal aan gedacht.

Neem contact op

Waarom een vergaderruimte huren in Arnhem op Papendal?

Wil je een vergaderruimte huren in Arnhem? Dan ben je van harte welkom op Papendal. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende vergaderlocaties. Zo bieden we in totaal 30 vergaderzalen aan. Iedere vergaderzaal heeft een andere inrichting. Zo vind je altijd een vergaderzaal die goed op jouw wensen en eisen aansluit.

Ook buiten het vergaderen om, valt er op Papendal veel te doen. Besluit je om niet alleen een vergaderruimte te huren in Arnhem, maar om hier ook te overnachten? Dan ben je verzekerd van een aangenaam verblijf. We hebben diverse hotelkamers, een restaurant en sportfaciliteiten. Bovendien kun je heerlijk wandelen in de groene omgeving. Dankzij de inspirerende omgeving werpen de vergaderingen echt hun vruchten af.

Vergaderruimte huren Arnhem
vergaderruimte huren arnhem

Een goed uitgeruste vergaderruimte huren in Arnhem

Besluit je om een vergaderruimte of congreslocatie in Arnhem te huren? Op Papendal beschik je altijd over een goed uitgeruste vergaderzaal. Al onze vergaderzalen bevatten state-of-the-art faciliteiten. Zo beschik je in de vergaderzaal bijvoorbeeld over een lcd-scherm, beamer of flip-over. Omdat iedere vergaderzaal uniek is, hebben we bij Papendal altijd een geschikte zaal voor het onderwerp in kwestie. Meer weten over onze vergaderzalen? Stel je vragen gerust!

Keuze uit diverse vergaderarrangementen

Niet alleen bieden we diverse zalen aan, maar ook verschillende arrangementen. We hebben bijvoorbeeld een avondarrangement. Moet er veel besproken worden? Dan kun je voor een meerdaagse arrangement kiezen. Daarnaast hebben we ook een 8-uurs arrangement. Dit arrangement is ideaal voor trainingen, maar ook voor lange vergaderingen. Gedurende de vergaderingen voorzien wij de deelnemers van drankjes, lekkernijen en eventueel een uitgebreide lunch. Bekijk onze zakelijke arrangementen voor een compleet overzicht van de mogelijkheden.

Bekijk arrangementen

Restaurant
Restaurant 20 28 Papendal

Wil jij een vergaderruimte huren in Arnhem?

Heb jij een vergadering of training gepland? Reserveer dan een vergaderzaal op Papendal. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij je bieden? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. Wij doen er alles aan om je de perfecte vergaderlocatie te bieden. Op Papendal gaan we namelijk altijd voor goud. Niet alleen als het op sporten aankomt, maar ook op zakelijk gebied.

Reserveer een vergaderruimte

Bijbehorende tags

Vergaderlocatie Vergaderen Zakelijk