Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Sportieve uitjes

Ben je op zoek naar een sportief uitje waar teamspirit voorop staat? Dat kan #OpPapendal! Wij voorzien jouw team van sportieve uitjes die aansluiten op jullie wensen. Sport verenigt en bij ons topsportcentrum komt dat volledig tot uiting. Papendal staat al jaren bekend als het kloppend hart van de Nederlandse topsport. Wij hebben een rijke historie in het organiseren van diverse activiteiten en evenementen. Beleef bij ons een sportief uitje vol actie, plezier en teambuilding!

Neem contact op

Sportieve uitjes voor iedereen

Of je nu een energiek uitje zoekt voor je collega’s, vrienden of familie, bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan activiteiten. Je hoeft geen topsporter te zijn om van een sportieve dag te genieten. Neem deel aan clinics zoals boogschieten en boksen of kies uit talloze andere sportieve activiteiten. Met een keuze uit meer dan 20 opties vind je gegarandeerd een activiteit die past bij jouw groep.

De meest gekozen activiteiten #OpPapendal zijn rolstoelbasketbal, boogschieten, Aikido, schermen en boksen. Dit zijn slechts een paar van de vele mogelijkheden die wij bieden. Ook worden er winterse teambuildingsactiviteiten, zoals Winter Games of Expeditie Poolcirkel georganiseerd. Wat je ook kiest, je kunt uitkijken naar een dag vol plezier, uitdagingen en kansen om elkaar beter te leren kennen.

sportief
sportief-uitje

De faciliteiten en voorzieningen #OpPapendal

#OpPapendal hebben we alles in huis om jouw sportieve uitje compleet te maken. Ons uitgestrekte terrein biedt topfaciliteiten, allemaal bedoeld om jouw sportieve ervaring zo aangenaam en efficiënt mogelijk te maken. Of je nu komt voor teambuilding of een ontspannend uitje, wij hebben de faciliteiten die passen bij elke activiteit.

#OpPapendal streven we ernaar om niet alleen faciliteiten van hoge kwaliteit te bieden, maar ook een service die je bezoek zo soepel mogelijk laat verlopen. We kunnen een complete sportieve dag voor je organiseren, met teambuildingactiviteiten, heerlijk eten en inspirerende sprekers. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elk aspect van je sportieve uitje, van planning tot uitvoering.

Sportief uitje op maat

Elk team is uniek en een standaard aanpak werkt niet voor een succesvol sportief uitje. Daarom zijn onze programma’s volledig aanpasbaar aan jouw specifieke wensen en doelstellingen. Of je nu een teamuitje organiseert voor een kleine groep vrienden of een groot bedrijfsevenement, we nemen de tijd om te luisteren naar wat je nodig hebt en ontwerpen een programma dat precies past.

Ons aanbod is divers en flexibel. Van uitdagende outdoor activiteiten die de teamgeest versterken tot rustigere, maar even verbindende activiteiten zoals yoga of boogschieten. Het doel is om een ervaring te bieden die niet alleen leuk en spannend is, maar ook bijdraagt aan de teamdynamiek en samenwerking.

De voordelen van sportieve uitjes op Papendal

Midden in de Veluwse natuur biedt onze locatie een sfeervolle omgeving voor allerlei sportieve uitjes. De activiteiten zijn zo uitgebreid als je maar kunt wensen. Dit is ook de plek waar veel atleten van TeamNL hun grenzen opzoeken en verleggen. Om jouw team te inspireren is het mogelijk om een rondleiding te krijgen over de Olympische topsporttrainingslocatie. Onze enthousiaste begeleiders vertellen met plezier over de thuisbasis van NOC*NSF.

Papendal biedt alle elementen voor een succesvol sportief uitje. De uitgebreide sport- en teambuildingsfaciliteiten kunnen aangevuld worden met een diner of lunch in ons restaurant. Met het comfort van Hotel Papendal kun je zelfs kiezen voor een aangename overnachting. Kortom, alles is aanwezig voor een geslaagd sportief uitje!

uitje-sportief
sportiviteit

Plan jouw sportieve uitje bij Papendal

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren je met enthousiasme in een persoonlijk gesprek. Bij ons plan je niet alleen een actieve dag vol sport en beweging, maar ook een ontspannen uitje. #OpPapendal organiseer je een sportief uitje dat je team niet snel gaat vergeten!

Neem contact op

Bijbehorende tags

Sportdag Zakelijk