Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

De KNMV verhuist naar Papendal in 2020

20/12/2018
De KNMV verhuist naar Papendal in 2020

De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) neemt in 2020 zijn intrek in een nieuw te bouwen pand op Sportcentrum Papendal. Inmiddels is de architect voor het project gekozen, GAJ | VBW Architecten uit Arnhem gaat aan de slag met het gebouwontwerp.

De KNMV huist al sinds de jaren ’60 in het centrum van Arnhem. De vereniging kiest er nu voor om naar het sportcentrum in de Arnhemse bossen te vertrekken. Directeur Patrice Assendelft over deze keuze: “Papendal is voor ons bekend terrein. Het ademt sport en past mooi binnen alle projecten van KNMV 2020. Dus óók voor opleidingen en onze toerclubs. We willen de stuurgroep, Brink Adviesgroep en Papendal bedanken voor dit vloeiende proces!”

Sportcentrum Papendal is blij met de komst van de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging. Directeur Jochem Schellens: “Er zijn al tientallen sportorganisaties gevestigd op Papendal, de KNMV is een hele mooie toevoeging. We kijken ernaar uit om met alle betrokken partijen een geschikt onderkomen te creëren.”

Nieuw pand

Het nieuwe pand wordt gerealiseerd op de plaats van het huidige kunstgrasveld van Sportcentrum Papendal. Naast het kantoorpand komt een verrichtingenterrein. GAJ | VBW Architecten heeft de opdracht gekregen om aan de slag te gaan met het gebouwontwerp. Het Architectenbureau is enthousiast over de opdracht: “Moeilijk uit te leggen aan buitenstaanders waarom we als Arnhems bureau en zelf motorrijders zo enthousiast zijn over deze gave opdracht; alleen een motorrijder weet waarom een hond zijn kop uit het raam van een rijdende auto steekt!”

50536151_BSR_AGENCY
Uitgelicht

Terugblik op een succesvolle sportzomer

4 weken geleden

nieuw project 6
Uitgelicht

Papendal exploiteert TeamNL Huis

2 maanden geleden

Sfeerimpressie Zomervreugde Festival Bilal Wahib Papendal Arnhem scaled
Uitgelicht

Zomervreugde terug naar de basis als eendaags festival op Papendal Arnhem

4 maanden geleden

Bijbehorende tags

#OpPapendal