Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Koken in Den Haag tijdens Prinsjesfestival

14/09/2018
Gastchefs bij het Diner van de Toekomst

Dit jaar krijgt de Provincie Gelderland de kans om zich te presenteren in Den Haag tijdens het Prinsjesfestival van 13 t/m 18 september. Een week lang staan de thema’s Food, Health en Sport centraal. De chefkoks van Papendal verzorgden gisteren samen met de Cas Spijkers Academie Nijmegen het ‘Diner van de toekomst’. 

De chefkoks van Papendal, Erik te Velthuis en Robbert Hulsteijn, mochten gisteren tijdens het Prinsjesdiner als gastchefs optreden om de genodigden mee te nemen in de toekomst van (sport)voeding en gezondheid. Samen met de koksbrigade van de Cas Spijkers Academie Nijmegen werd er gekookt voor 125 aansprekende gasten. Van kamerleden tot burgemeesters. En van bestuursleden uit het onderwijs tot het Gelderse bedrijfsleven.

Tijdens het diner bespraken de genodigden relevante Gelderse thema’s. Directeur van Papendal, Jochem Schellens, werd geïnterviewd over de unieke positionering van Gelderland op het gebied van sport, voeding en gezondheid, de rol van Sportcentrum Papendal hierin en de samenwerking binnen Eat2Move.

Prinsjesfestival

Van 13 t/m 18 september 2018 wordt voor de zesde keer het Prinsjesfestival georganiseerd. Het festival viert het feest van de democratie en draagt bij aan de aandacht voor en de betekenis van Prinsjesdag. Dit jaar krijgt de Provincie Gelderland de kans om zich te presenteren. Om de zichtbaarheid van de provincie in Den Haag te vergroten en om Gelderland op verrassende wijze te laten zien. De thema’s Food, Health en Sport staan centraal. Tot aan Prinsjesdag worden diverse activiteiten georganiseerd, hierbij is er aandacht voor de Gelderse parels.

Papendal Prinsjesdiner
Papendal Prinsjesdiner
Papendal Prinsjesdiner
arnhemse jongeren afb 760 x 456
Uitgelicht

Aftrap van een uniek olympisch avontuur voor jongeren uit Arnhem-Oost

1 week geleden

fotos nocnsfnl
Uitgelicht

TeamNL Paralympische Talentdag

1 week geleden

Papendal_BMX_03
Uitgelicht

24-25

Feb 2024

Worldcup BMX (AUS)