Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Congreslocatie Arnhem

Heb jij een congres gepland? Op Papendal vind je altijd een geschikte congreslocatie in Arnhem. In ons complex bieden we 2 verschillende congresruimtes aan; de Athenezaal en de Sydneyzaal. Papendal ligt in een natuurrijke omgeving en beschikt over veel faciliteiten. Gedurende je verblijf kom je optimaal tot rust. Daardoor zijn alle deelnemers scherp gedurende het congres. Wil jij zeker zijn van een congres dat zijn vruchten afwerpt? Reserveer dan een congresruimte op Papendal!

Neem contact op

Altijd een geschikte congreslocatie in Arnhem op Papendal

Zoek je een geschikte congreslocatie in Arnhem? Dan ben je bij Papendal aan het juiste adres. Onze inspirerende locatie heeft veel te bieden op zowel zakelijk als sportief gebied. Beide congresruimtes hebben een unieke en zeer flexibele inrichting. Daardoor kun je hier altijd een ruimte huren die goed bij de gelegenheid in kwestie past.

Alle congresruimtes op Papendal beschikken over hoogwaardige audiovisuele middelen en bijbehorende ondersteuning. Op maat, passend bij jouw congres, kijken we naar de juiste invulling van de voorzieningen. Wil je een congreslocatie of vergaderruimte huren in Arnhem? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden die wij je kunnen bieden!

congreslocatie arnhem
congreslocatie arnhem opstelling

Verschillende zakelijke arrangementen

Wil je een congreslocatie in Arnhem huren, dan heb je de keuze uit diverse arrangementen. Bij de zakelijke arrangementen zitten drankjes en lekkernijen inbegrepen. Bovendien wordt ook de lunch verzorgd bij veel van de arrangementen. We bieden een 8-uurs arrangement aan, maar ook een 12-uurs arrangement. Moet er veel besproken worden? Dan kun je ook meerdaagse arrangementen inclusief overnachtingen boeken. Ook zakelijke arrangementen op maat zijn mogelijk. Wij willen jou en je collega’s of zakenpartners namelijk volledig ontzorgen.

Een inspirerende congreslocatie in Arnhem

Papendal is een inspirerende locatie waar je goed tot rust kunt komen. Je bevindt je hier midden in de natuur. Bovendien kent Papendal veel faciliteiten. We bieden verschillende hotelkamers aan en hebben een restaurant waar je heerlijk kunt eten. Papendal staat bekend als trainingslocatie voor topsporters. Je vindt er dan ook veel sportfaciliteiten. Dit alles maakt Papendal zeer geschikt als congreslocatie in Arnhem.

Bekijk arrangementen

Restaurant
Restaurant 20 28 Papendal

Reserveer een congreslocatie in Arnhem

Zoek jij een geschikte congreslocatie in Arnhem? Reserveer dan een van onze congresruimtes. Zo ben je namelijk verzekerd van een succesvol congres. Krijg je graag meer informatie over onze mogelijkheden? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. Op Papendal gaan we samen voor goud, ook op zakelijk gebied. Ons doel is om jouw congres tot een succes te maken. We denken dan ook graag met je mee!

Reserveer een ruimte