Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Papendal exploiteert TeamNL Tokyo Center

14/10/2019
Papendal exploiteert TeamNL Tokyo Center

Papendal gaat in opdracht van NOC*NSF het TeamNL Tokyo Center tijdens de Olympische Spelen in Tokyo exploiteren. Samen met het Holland Heineken House vormt het TeamNL Tokyo Centre hét kloppende hart voor de Nederlandse sport, begeleiding, fans, familie en vrienden, maar ook voor de partners van de Nederlandse sport en voor Nederlandse internationale handelspartners.

Wat in 1992 op initiatief van Heineken op bescheiden schaal is begonnen, is uitgegroeid tot hét thuis ver van huis en staat ver buiten onze landsgrenzen bekend als dé trekpleister tijdens de Olympische Spelen voor sporters én fans. In Tokyo wordt het TeamNL Center een multifunctioneel centrum met meerdere missies onder één dak. Naast het Holland Heineken House waar de huldigingen gaan plaatsvinden, worden er in het centrum een atletenlounge, restaurant, sportsbar, food court en merchandise shop ondergebracht. Tijdens de TeamNL Expo, een maand voorafgaand aan de Olympische Spelen, hebben Nederlandse ondernemers de mogelijkheid om in Olympische setting met hun handelspartners bijeen te komen.

Voor het TeamNL Tokyo Center met Holland Heineken House en de TeamNL Expo is een locatie gevonden in de baai van Tokyo. De contractonderhandelingen verkeren in afrondende fase. Gerard Dielessen, directeur van NOC*NSF, over deze plek: “Het ligt mooi centraal tussen zowel een aantal Olympische wedstrijdaccommodaties, als dicht bij het Olympisch dorp waar TeamNL verblijft.” NOC*NSF heeft het opzetten en exploiteren van het TeamNL Tokyo Center uitbesteed aan Papendal.

Papendal

Papendal gaat vol enthousiasme de uitdaging aan om samen met NOC*NSF en Heineken het TeamNL Tokyo Center vorm te geven. Naast het Holland Heineken House worden door Papendal de andere functies van het TeamNL Tokyo Center ingevuld. Het gaat daarbij o.a. om de Olympic club, het restaurant waar Oost & West samenkomen en waar lekker en gezond eten centraal staat. Papendal directeur Jochem Schellens: “Mooi om de thuisbasis die we in Nederland zijn voor TeamNL, ook met alle betrokken partijen in Tokyo te mogen realiseren”.

TeamNL Expo

In juni 2020, de maand voorafgaand aan de Olympische Spelen in Tokyo, biedt het TeamNL Center de mogelijkheid om (zakelijke) evenementen op maat te organiseren tijdens de TeamNL Expo. Nederlandse bedrijven, partners, sociale entrepreneurs en kennisinstellingen kunnen hier in een unieke setting met hun handelspartners bijeenkomen. De Expo wordt in samenwerking met de Nederlandse overheid en de Nederlandse ambassade in Tokyo ingericht op belangrijke thema’s, waarbij circulariteit & duurzame Olympische Spelen centraal staan.

Finale Olympische Spirit – Winnaars
Uitgelicht

Leerlingen in prijzen met technologische innovaties voor de Olympische en Paralympische Spelen

1 week geleden

66710055_BSR_AGENCY min
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in mei

1 week geleden

vrouwelijke sporter header
Uitgelicht

Menstruatie nog steeds taboe in (top)sport

2 weken geleden

Bijbehorende tags

Tokyo