Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Teamuitje Gelderland

Ben jij op zoek naar een ultiem teamuitje in Gelderland waarbij teambuilding centraal staat? Wees welkom op Papendal! Bij Papendal maken we teamuitjes die bij jou passen. Sport brengt mensen samen, en dat weten wij als geen ander. Al jaren is Papendal het bekendste sportcentrum van Nederland. We organiseren al lang verschillende teamuitjes en activiteiten. Kom naar Papendal en beleef een teamuitje waarbij je actief bent, plezier beleeft en elkaar beter leert kennen!

Neem contact op

Diverse teamuitjes in Gelderland

Zoek je een leuk teamuitje voor jouw collega’s, vrienden, clubleden of familie? Bij ons in Gelderland bieden we allerlei activiteiten aan. Daarvoor hoef je absoluut geen topsporter voor te zijn, maar een sportieve dag wordt het zeker. Je kunt bijvoorbeeld clinics volgen zoals mountainbiken of schermen, en er zijn tal van andere leuke spellen. Met wel 70 activiteiten om uit te kiezen, vinden we zeker iets dat bij jou past.

Veel mensen gaan voor Olympic Day, Expeditie Poolcirkel of een Team Challenge als ze een bijzonder teamuitje willen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van teamuitjes die we in Gelderland aanbieden. Welke activiteit je ook kiest, het belooft een leuke en sportieve dag te worden waar je samen lacht, uitdagingen aangaat en elkaar beter leert kennen.

teamuitje gelderland papendal
teamuitje gelderland activiteit

Waarom een teamuitje in Gelderland?

Allereerst is de omgeving van ons terrein prachtig. We bevinden ons midden in de natuur van de Veluwe, het natuurgebied van Gelderland. Hierdoor is de omgeving voor een teamuitje inspirerend en geschikt voor allerlei activiteiten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook vele sporters van TeamNL hebben dit ondervonden. Onze locatie heeft veel faciliteiten om te sporten en aan teambuilding te werken. En na afloop van jouw teamuitje in Gelderland kan je heerlijk genieten van een diner of lunch in ons restaurant. Met Hotel Papendal op het terrein is het ook mogelijk om een overnachting te boeken. Kortom, alle facetten om een zeer geslaagd teamuitje te organiseren!

teamuitje gelderland papendal actief
teamuitje gelderland op papendal

Organiseer jouw teambuilding uitje bij Papendal

Wil je weten wat er mogelijk is? We vertellen je graag meer over wat we doen en wat we aanbieden in een persoonlijk gesprek. Bij ons kun je zowel een actieve dag met je collega’s plannen als genieten van een ontspannen uitje in Gelderland. Kom naar Papendal en maak er een geweldig teamuitje van!

Neem contact op