Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Teambuilding in Arnhem

Sport zorgt voor verbinding. Dat weten wij op Papendal maar al te goed. Al jaren is Papendal het grootste topsportcentrum van Nederland. Een van de dingen die bijzonder belangrijk is bij topsport is teambuilding.

Neem contact op

Een sportieve dag

Gelukkig hoef je voor onze teambuilding activiteiten zelf geen topsporter te zijn. Je kunt bij ons terecht voor uitdagende clinics als mountainbiken of schermen, maar ook voor interactieve games of een wijnproeverij. Welke activiteit je ook kiest, samen maken we er een unieke teambuilding ervaring van.

bedrijfs teambuilding arnhem
teambuilding clinic

Papendal beschikt over maar liefst 70 verschillende teambuilding activiteiten. Ons aanbod is groot waardoor we voor iedere groep een passende activiteit kunnen organiseren. Hieronder een kleine greep uit de activiteiten:

  • Olympic day: De groep wordt hier opgedeeld in verschillende landen. Kom jij bovenaan de medaillespiegel met jouw team?
  • Expeditie poolcirkel: Je neemt het tegen elkaar op in uitdagende opdrachten. Tactiek, vertrouwen en teamwork: alles komt aan bod!
  • Team Challenge: Samen met je team ga je een aantal korte en ludieke teamopdrachten uitvoeren. Ga jij de uitdaging aan met jouw team?
  • Japanse theeproeverij: Toe aan een meer ontspannen teambuilding uitje? Ook dat kan bij Papendal! Ervaar de echte Japanse thee.

Kortom, de teambuilding activiteiten op Papendal zijn voor ieder wat wils! Benieuwd welke activiteiten Papendal nog meer biedt. Bekijk ons volledige aanbod clinics.

De voordelen van een teambuilding uitje op Papendal

Papendal is een zeer inspirerende omgeving. Het complex is gelegen midden op de Veluwe. De mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos. Op Papendal ben je verzekerd van:

  • Meer dan 70 verschillende teambuilding activiteiten op één terrein
  • Uitstekende faciliteiten waar de sporters van TeamNL ook sporten
  • Heerlijk en verantwoord eten in ons restaurant
  • Overnachten tussen de topsporters in ons hotel
  • Inspiratie door topsporters en topcoaches op Papendal

Bekijk arrangementen

teambuilding arnhem
teambuilding op papendal

Teambuilding activiteit organiseren in Arnhem op Papendal

Wil je meer weten over het organiseren van jouw teambuilding activiteit in Arnhem op Papendal? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag verder. Of het nou gaat om een sportief of recreatief uitje, bij Papendal ga je samen met jouw team voor goud.

Neem contact op

Bijbehorende tags

Vergaderlocatie Vergaderen