Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Geslaagde eerste editie Papendal Night Run

19/12/2017
Dé fun run vol lichtspektakels

Het is 15 december 2017, half 8. Een paar honderd lopers verzamelen zich #OpPapendal voor de Christmas Edition van de Papendal Night Run. Een echte fun run voor alle leeftijden.

Bij inschrijving hebben de hardlopers gekozen voor de 5km of de 10km. Maar eerst moeten de startnummers opgehaald worden. Hilariteit alom bij het in ontvangst nemen van de hoofdlampjes en glow in the dark schmink. De deelnemers hebben een uur de tijd om zich voor te bereiden en een kijkje te nemen bij de Christmas Factory. De stand met TeamNL kleding  is erg in trek bij de sportieve bezoekers.

Om half 9 start de gezamenlijke warming-up, met rekken en strekken en de nodige pasjes om de benen op te warmen. Daarna vertrekt het gezelschap richting de verlichte startboog waar al snel het startsein gegeven wordt. Het parcours loopt over het gehele sportcentrum, hét terrein waar overdag diverse Olympiërs rondlopen. Langs het parcours zijn diverse lichtzones ingericht, de deelnemers komen langs levensgrote verlichte kaarsen en prachtige rozen. De wind draagt tonen doedelzakmuziek met zich mee over het terrein. Kom je als loper dichterbij de muziek, dan weet je dat de finish nadert. Bij de finish voor de ingang van Hotel Papendal worden de lopers opgewacht door familie en vrienden. Onder het genot van een warme chocomelk met slagroom wordt er nagepraat. En sommige lopers wagen nog een dansje tijdens de afterparty. Een geslaagde eerste editie van de Papendal Night Run.

Papendal_Night_Run
Papendal_Night_Run
Papendal_Night_Run

Save the date

Wil jij de volgende editie ook meemaken? Zet deze dan nu alvast in je agenda:

Zaterdag 5 mei 2018: Freedom Edition
Deelname aan deze run geeft toegang tot de BMX wereldbeker én Framed Festival.
Moedig de Nederlandse BMX-toppers aan in hun strijd om de World Cup overwinning en geniet van het muziek- en foodtruckfestival.

Vrijdag 14 december 2018: Christmas Edition
Deelname aan deze run geeft toegang tot The Christmas Factory #OpPapendal.

Meer informatie over de Night Run op www.papendalnightrun.nl en like de run op Facebook.
Tot dan!

Boksring in het midden met schermen
Uitgelicht

5 tips hoe jij jouw werkzomer nuttig kunt besteden

2 uur geleden

67772368_BSR_AGENCY
Uitgelicht

Papendal sportprestaties juni

3 weken geleden

Image (3)
Uitgelicht

Zonnebrandpaal #OpPapendal

4 weken geleden

Bijbehorende tags

#Evenementen Hardlopen #OpPapendal