Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Contact

Neem contact op met één van onze diensten

We komen graag met je in contact! En willen je zo goed mogelijk helpen. Neem daarom contact op met één van onze drie diensten. Zowel bij het Sportcentrum, het Hotel als bij Events staan we voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem ook eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen.

Klik op één van de drie diensten hieronder om contact op te nemen.

Uitgelicht

Contact Sport­centrum

CTO, Topsportrestaurant, kantoren

Uitgelicht

Contact Hotel

Congressen, vergaderen, trainingskampen, overnachten

Uitgelicht

Contact Events

Evenemententerrein, clinics en rondleidingen

Pers

Journalist of vertegenwoordiger van de media? En wil je langskomen #OpPapendal? Je bent van harte welkom! We blijven echter wel een topsporttrainingscentrum, waar topsporters in alle rust moeten kunnen trainen. Daarom hebben we graag van tevoren even contact om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk onze perspagina en neem contact met ons op.

Bereikbaarheid

Ons terrein is goed te bereiken. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. We hebben zelfs een eigen bushalte en een buslijn die zorgt voor een directe verbinding met Centraal Station Arnhem. Bekijk onze route & advies pagina zodat je zorgeloos ons terrein kunt bereiken.

Bijbehorende tags

Bereikbaarheid Contact Pers
Hotel Papendal gesloten, behalve voor topsport.#StaySafe

Naar aanleiding van de afgekondigde maatregelen door onze overheid op vrijdag 14 januari blijft Hotel Papendal gesloten tot en met 25 januari 2022.

Hotel Papendal blijft wel open voor topsport.

Uitstaande boeking op Papendal? Onze reserveringsafdeling neemt contact met jou op. Onze reserveringsafdeling blijft, m.u.v. de feestdagen, bereikbaar via hotel@papendal.nl.

Lees hier het gehele nieuwsbericht.
Wij hopen je spoedig weer te mogen ontvangen bij Hotel Papendal.