Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Contact

Neem contact op met één van onze diensten

We komen graag met je in contact! En willen je zo goed mogelijk helpen. Neem daarom contact op met één van onze drie diensten. Zowel bij het Sportcentrum, het Hotel als bij Events staan we voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem ook eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen.

Klik op één van de drie diensten hieronder om contact op te nemen.

Uitgelicht

Contact Sport­centrum

CTO, Topsportrestaurant, kantoren

Uitgelicht

Contact Hotel

Congressen, vergaderen, trainingskampen, overnachten

Uitgelicht

Contact Events

Evenemententerrein, clinics en rondleidingen

Pers

Journalist of vertegenwoordiger van de media? En wil je langskomen #OpPapendal? Je bent van harte welkom! We blijven echter wel een topsporttrainingscentrum, waar topsporters in alle rust moeten kunnen trainen. Daarom hebben we graag van tevoren even contact om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk onze perspagina en neem contact met ons op.

Bereikbaarheid

Ons terrein is goed te bereiken. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. We hebben zelfs een eigen bushalte en een buslijn die zorgt voor een directe verbinding met Centraal Station Arnhem. Bekijk onze route & advies pagina zodat je zorgeloos ons terrein kunt bereiken.

Bijbehorende tags

Bereikbaarheid Contact Pers
Kom naar de Veluwe!Verrassend Vakantie Vieren

Deze zomer wordt wellicht toch nét iets anders dan je gewend bent. Maar dat betekent niet dat je niet alles eruit kan halen wat er in zit. Vakantie in eigen land zat misschien niet in de planning, maar je staat versteld wat er nog te ontdekken valt in ons eigen landje. Laat je verrassen en sta open voor nieuwe ervaringen.

Bekijk onze arrangementen