Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Geldende versoepelingen voor Hotel Papendal

17/02/2022

Door de overheid zijn op dinsdag 15 februari 2022 nieuwe versoepelingen afgekondigd. Deze versoepelingen worden in 3 stappen doorgevoerd en hebben een positief gevolg voor de horeca en evenementenbranche. 

De afgekondigde versoepelingen zorgen ervoor dat we bij Hotel Papendal langzaam maar zeker weer kunnen terugpakken naar een situatie waarin we weer volledig open kunnen. De laatste 2 stappen die respectievelijk 18 en 25 februari genomen zullen worden, zorgen voor de volgende aanpassingen bij Hotel Papendal:

Van 18 tot en met 24 februari 2022:
Het coronatoegangsbewijs blijft nog tot 25 februari gelden voor de horeca. Eenmaal binnen is een vaste zitplaats, het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand niet meer verplicht. Ook geldt er geen bezoekersnorm meer. Bij meer dan 500 gasten is een vaste zitplaats en het dragen van een mondkapje bij verplaatsing nog wel verplicht.

Vanaf 25 februari 2022:
De laatste stap zetten we op vrijdag 25 februari. Dan nemen we afscheid van: het coronatoegangsbewijs, de verplichte 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje bij verplaatsing in de horeca.

Graag willen we je extra attenderen op het volgende:
Zakelijke bijeenkomsten (zoals congressen) met méér dan 500 personen, kunnen bij ons plaatsvinden zonder dat hier het overleggen van een negatieve test tegenover staat. Congressen en beurzen zijn uitgezonderd van de 1G regel bij samenkomsten van meer dan 500 personen.

Blijf de basisregels volgen, of je nu wel of niet gevaccineerd bent:

  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen bij de GGD;
  • Geef andere mensen geen hand;
  • Was vaak en goed je handen;
  • Hoest en nies in je elleboog.

Heb jij nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij verheugen ons erop je weer snel bij Hotel Papendal te mogen ontvangen.

 

 

 

Boksring in het midden met schermen
Uitgelicht

5 tips hoe jij jouw werkzomer nuttig kunt besteden

2 uur geleden

67772368_BSR_AGENCY
Uitgelicht

Papendal sportprestaties juni

3 weken geleden

Image (3)
Uitgelicht

Zonnebrandpaal #OpPapendal

4 weken geleden