Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

TeamNL Tokyo Expo is van start gegaan!

14/06/2021
Team up for tomorrow!

Na een succesvolle kick off op 7 juni waarbij Sigrid Kaag (Minister van Buitenlandse Zaken en Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking), Gerard Dielessen (Algemeen directeur NOC*NSF), Maurits Hendriks (Technisch directeur NOC*NSF / TeamNL en Jochem Schellens (Directeur Olympic Training Centre & Hotel Papendal) de Expo toelichten, is het nu écht zover en is de TeamNL Tokyo Expo live! 

Ga mee op reis en laat je meer vertellen over Rangaku Now, het partnership (1641-1853) waarin Nederland verantwoordelijk was voor de invoer van westerse medische kennis en technologie in Japan. Een toegevoegde waarde die in Japan ook wel bekend werd onder de naam ‘Rangaku’,oftewel ‘Dutch Learning’. Vandaag de dag wordt deze innovatieve samenwerking voortgezet onder het thema van de TeamNL expo: ‘Rangaku Now’.  

TeamNL Tokyo Expo, het zakelijke platform waarbij Papendal, NOC*NSF en het Ministerie van Buitenlandse Zaken de mogelijkheid bieden om (online) evenementen op maat te organiseren ten behoeve van en ter stimulering van (internationaal) ondernemen.  De Nederlandse bedrijven, partners, sociale entrepreneurs en kennisinstellingen kunnen in een unieke setting met hun Japanse handelspartners online bijeenkomen. Tijdens de expo is er aandacht voor urgente vraagstukken binnen de thema’s Nexus voedsel-water- energie, hightech innovatie en vitaliteit. De expo loopt door tot en met de Paralympische Spelen. 

Op 17 juni start de Innovatie Parade, een parade waarbij producten, processen en diensten worden gepresenteerd die zijn ontwikkeld door Japan en Nederland. Deze ‘parade’ is een verhaal in de vorm van een virtueel pop-up boek, waarbij de samenwerking tussen beide landen aan de hand van innovatieve voorbeelden wordt getoond. Dit ter inspiratie voor verdere innovatieve samenwerkingen tussen Nederland en Japan.  

Benieuwd naar de gehele uitzending van de kick-off op 7 juni? Je bekijkt hem in het ‘news center’ zodra je bent ingelogd.Team Up for tomorrow en registreer je nu (vrijblijvend) via www.teamnltokyoexpo.com

Meer informatie over de TeamNL Tokyo Expo? Neem dan contact op met Rebecca Goei, projectleider TeamNL Tokyo Expo via teamnlexpo@papendal.nl

 

Finale Olympische Spirit – Winnaars
Uitgelicht

Leerlingen in prijzen met technologische innovaties voor de Olympische en Paralympische Spelen

1 week geleden

66710055_BSR_AGENCY min
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in mei

1 week geleden

vrouwelijke sporter header
Uitgelicht

Menstruatie nog steeds taboe in (top)sport

2 weken geleden

Bijbehorende tags

TeamNL Expo Eventplatform Events