Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Evenementenlocatie Arnhem

Ben je op zoek naar een evenementenlocatie in Arnhem voor een zakelijk event? Papendal biedt een unieke omgeving en beschikt over vele verschillende vergaderzalen. Als jouw zakelijk evenement grootschalig is, dan hebben wij twee geschikte zalen voor een verzorgd evenement of congres. Dankzij de grote capaciteit van deze zalen en de vele faciliteiten van Papendal, wordt elk zakelijk evenement een succes.

Neem contact op

De faciliteiten van onze evenementenlocatie in Arnhem

Met maar liefst 30 verschillende vergaderzalen van divers formaat, ben je verzekerd van een perfecte locatie om jouw zakelijke event te organiseren. Zo vind je in elke vergaderzaal een beamer, een groot projectiescherm en een uitstekende geluidsinstallatie. Op die manier ben je van alle gemakken voorzien. Ook ons evenemententerrein is uitermate geschikt voor een bedrijfsevenement. Een ideale locatie om een bedrijfsuitje of andere zakelijk evenement te organiseren. Daarnaast is de omgeving van onze evenementenlocatie in Arnhem omringd door prachtige bossen en is daarmee een inspirerende omgeving voor activiteiten. Wat voor evenement je ook wilt organiseren bij ons, we denken graag mee over de benodigdheden en zorgen voor maatwerk.

Vergaderen op Papendal
Restaurant papendal

Onze evenementenlocatie in Arnhem biedt veel voordelen

Papendal biedt als locatie voor voordelen en dat begint al met onze topsportmentaliteit. Zo is de omgeving inspirerend en uitnodigend. Ideaal voor het organiseren van een evenement. Daarnaast is het mogelijk om het evenement zowel in één van de vele vergaderzalen te organiseren, maar ook in de omgeving, bijvoorbeeld op ons evenemententerrein. Ongeacht het type evenement, ben je verzekerd van een zorgeloos verblijf. Op die manier kun jij je bezighouden met de zaken die echt belangrijk zijn.

Het is tevens mogelijk om te kiezen voor een geheel verzorgd arrangement. Wil je onze evenementenlocatie in Arnhem huren voor de avond? Of wil je een meerdaags evenement organiseren op onze locatie. Het is allemaal mogelijk bij Papendal. De arrangementen zijn inclusief luxe koffie & thee, fruitwaters, vers fruit en/of lekkernijen. Een lunch of avonddiner is ook mogelijk.

evenementen papendal
evenementenlocatie papendal

Organiseer jouw evenement bij Papendal

Of het nu gaat om een zakelijk evenement of een congres, bij Papendal verwelkomen we je van harte. Zo hebben wij een verscheiden aantal zakelijke arrangementen samengesteld, waarbij het mogelijk is onze evenementenlocatie in Arnhem voor meerdere dagen te huren. Papendal is een unieke locatie met vele faciliteiten. Zo hebben vele bedrijven al gekozen voor een volwaardig georganiseerd evenement bij Papendal. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op. We denken graag met je mee en samen gaan we voor goud!

Neem contact op