Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Papendal partner van campagne ‘Be PROUD’

18/02/2019
Samen winnen met schone sport

Sportcentrum Papendal is partner geworden van de nieuwe campagne van de Dopingautoriteit: ‘Be PROUD’. Papendal geeft hiermee aan achter de campagne te staan en zich (nog) actiever in te gaan zetten om onder haar topsporters het ‘schone sportgedrag’ te stimuleren.

In november 2018 lanceerde de Dopingautoriteit een nieuwe campagne: ‘Be PROUD’. Doel van de campagne is om het ‘schone sportgedrag’ te stimuleren. Trots staat centraal: trots kunnen zijn op eigen, schone sportprestaties én gezamenlijk trots kunnen zijn op schone sport in het algemeen. De letters van PROUD staan voor de vijf kernwaarden van het programma:

  • Passionate – Met passie voor de sport
  • Real – Het stellen van haalbare doelen en prestaties leveren op een eerlijke manier
  • Outspoken – Bewust zijn van een voorbeeldfunctie, de juiste toon zetten
  • United – Samen doelen nastreven, samen verantwoordelijkheid dragen
  • Dedicated – Door knokken, ook bij tegenslagen, bewust kiezen voor schone sport
Papendal_Beproud

Samen winnen met schone sport

Sportcentrum Papendal heeft zich als partner aangesloten bij het programma. Want ook wij staan voor schone sport! #OpPapendal haalt iedereen elke dag het beste uit zichzelf. Men bereidt zich voor om doelen te behalen, om dromen na te kunnen jagen. Maar wel op een schone manier! Met respect voor zichzelf, voor teamgenoten en voor tegenstanders. Zodat die overwinning, die op eerlijke wijze is behaald, écht een overwinning is om trots op te zijn. Want samen winnen we met schone sport!

De komende tijd gaan we ons extra inzetten om het belang van schone sport bij onze topsporters onder de aandacht te brengen. Als aanvulling op de dopingvoorlichtingen die onze topsporters al volgen. Onze inzet voor schone sport krijgt nieuwe handen en voeten #OpPapendal.

Word supporter!

Wil jij ook laten zien dat je voor schone sport staat? Topsporters kunnen zich aanmelden als ambassadeur van het programma. Wil je geen ambassadeur worden maar wel laten zien dat je het programma steunt? Of ben je geen topsporter? Iedereen kan supporter worden, ook jij! Kijk voor meer informatie op de website van ‘Be PROUD‘.

TeamNLhuis4_5 robkemps
Uitgelicht

Rob Kemps host TeamNL Huis in Parijs

2 weken geleden

65031801_BSR_AGENCY (1) min
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in maart

2 weken geleden

2024 04 02 Princess Margriet of the Netherlands
Uitgelicht

Prinses Margriet bezoekt paralympische sporters TeamNL op Papendal

2 weken geleden

Bijbehorende tags

#OpPapendal