Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Teamuitje Arnhem

Op zoek naar een teamuitje in Arnhem waar samenwerking en teamgeest centraal staan? Laat je dan verrassen door de talloze opties #OpPapendal! Als expert in het samenbrengen van mensen door sport, hebben wij een breed aanbod aan teamuitjes die naadloos aansluiten bij de wensen van jouw groep. Sport is onze passie en verbindende factor. Al decennialang zijn wij het hart van de Nederlandse sportwereld. Kom naar Papendal en ervaar zelf hoe sport, plezier en samenhorigheid hand in hand gaan tijdens een actief teamuitje!

Neem contact op

Variatie in teamuitjes in Arnhem

Ben je op zoek naar een uniek teamuitje in Arnhem voor jouw collega’s? #OpPapendal bieden we een uitgebreid assortiment aan activiteiten, geschikt voor elke groep. Ervaring als topsporter is niet nodig om volop te genieten van onze sportieve uitjes. Kies uit diverse clinics, zoals archery tag, beachvolleybal of uit tal van andere actieve spellen. Met meer dan 70 activiteiten hebben wij voor elke groep een keuze.

Favoriete activiteiten zijn onder andere Team Challenge, Kettingreactie of rolstoelbasketbal. Dit zijn slechts een paar van de vele mogelijkheden die wij #OpPapendal bieden. Ook organiseren wij seizoensgebonden activiteiten. Tijdens de winter kan jouw team uitgedaagd worden met Expeditie Poolcirkel of de Winter Games. Terwijl we tijdens de zomer genieten van de zon tijdens spannende mountainbike trainingen. Ongeacht de gekozen activiteit, een teamuitje bij ons staat garant voor een dag vol plezier en uitdagingen.

teamuitje-arnhem
arnhem-teamuitje

Maatwerk en flexibiliteit

De behoefte aan soorten teamuitjes is altijd verschillend. Daarom bieden wij programma’s aan die perfect aansluiten bij jullie specifieke wensen voor een teamuitje in Arnhem. Of het nu gaat om een klein team of een grote groep, onze programma’s zijn flexibel en worden aangepast aan de grootte, dynamiek en voorkeuren van jouw groep. Van avontuurlijke outdoor activiteiten tot creatieve workshops, wij zorgen ervoor dat elk aspect van je teamuitje overeenkomen met de doelen en sfeer van jouw team. Ons doel is niet alleen om een plezierige dag te bieden, maar ook om een ervaring te creëren die de samenwerking en teamgeest versterkt.

Bovendien, als je speciale wensen of ideeën hebt, staan we open voor suggesties en werken we graag samen om deze te realiseren. #OpPapendal is geen uitdaging te groot of te klein. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we graag naar wat jij voor ogen hebt. Ons doel is om een ervaring te bieden die niet alleen aan de verwachtingen voldoet, maar deze ook overtreft, met een focus op kwaliteit, veiligheid en plezier voor iedere deelnemer.

De charme van een teamuitje in Arnhem

Gelegen in de mooie natuur van de Veluwe biedt ons terrein een perfecte setting voor elk soort teamuitje. De natuurlijke schoonheid en rust van de omgeving bieden een inspirerende achtergrond voor elke activiteit. TeamNL-atleten vinden hier ook hun weg naar succes. Tijdens een rondleiding over ons Olympische topsporttrainingslocatie kan jouw team een kijkje achter de schermen krijgen bij deze topsporters. Op die manier kan iedereen de unieke energie #OpPapendal voelen. Onze faciliteiten zijn ideaal voor zowel sportieve activiteiten als teambuilding. Zo kunnen sportieve activiteiten zoals Volleybal gecombineerd worden met een gezellige pubquiz. Na een actieve dag kun je ontspannen met een heerlijk diner of een lunch in ons sfeervolle restaurant. Ook is er de mogelijkheid om jouw teamuitje uit te breiden met een overnachting in het Hotel Papendal. Daarmee is #OpPapendal alles aanwezig om jouw teamuitje in Arnhem compleet te maken.

Plan je teamuitje #OpPapendal

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is voor jouw teamuitje in Arnhem? We vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek. Of je nu een actieve dag wilt organiseren of liever kiest voor een ontspannen uitje, #OpPapendal kan het allemaal. Kom naar Papendal voor een sportief uitje en creëer samen herinneringen die jullie nog lang bijblijven!

Bijbehorende tags

Sport Teambuilding