Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Workshops Arnhem

Voor de leukste workshops in Arnhem ben je #OpPapendal aan het juiste adres! Wij bieden de meest uiteenlopende workshops aan. Wil je leuke nieuwe activiteiten ontdekken? Of wil je bepaalde vaardigheden ontwikkelen? Schrijf je dan in voor één of meerdere leuke activiteiten!

Bekijk workshops

Sportieve, leuke en leerzame workshops in Arnhem

Je kunt op Papendal deelnemen aan allerlei leerzame workshops. Wat dacht je bijvoorbeeld van Capoeira, een combinatie van dans en vechtkunst? Maar ook kun je op ons terrein BMX’en, boogschieten of deelnemen aan een bootcamp. Volg je liever een ontspannende workshop? Dan kun je je inschrijven voor de clinic fotografie. Omdat we allerlei activiteiten organiseren, vind je altijd een workshop die bij je past. Of je nu graag aan een sportieve of ontspannende activiteit deelneemt, op Papendal zit je altijd goed!

workshop bootcamp papendal
workshop teamactiviteit papendal

Papendal, de meest geschikte locatie voor workshops in Arnhem!

Ben je op zoek naar de meest interessante workshops in Arnhem? Dan is Papendal de beste keuze! En dat niet alleen omdat we zoveel verschillende workshops aanbieden. Papendal staat ook bekend als hét topsporttrainingscentrum van Nederland. Ruim 500 topsporters maken dagelijks gebruik van onze faciliteiten. Dat maakt van Papendal een zeer inspirerende locatie.

Een prachtige omgeving

Nog een reden om specifiek voor onze workshops in Arnhem te kiezen, is onze uitstekende locatie. Ons trainingscentrum wordt door de natuur omringd. Om die reden vinden veel van de workshops ook in de buitenlucht plaats. Het vele groen zorgt ervoor dat je optimaal tot rust komt gedurende je verblijf hier.

workshop mountainbike papendal
clinic handboogschieten

Workshops in Arnhem inclusief overnachting?

Wil je een aantal dagen weg? Dan kun je ervoor kiezen om workshops in Arnhem met een overnachting te combineren! In ons hotel vind je maar liefst 151 kamers van verschillende types. Onze standaardkamers zijn al erg comfortabel, maar daarnaast hebben we ook kamers met meer ruimte en luxe. Wil je een ruimere kamer? Dan is de superior kamer een goede keuze. De Junior Suite is nog een stapje luxer. Wil je een kamer die echt van alle gemakken voorzien is? Dan is de JEE-O Golden Suite dé perfecte overnachtingsplek voor jou!

Heb jij nog vragen over onze workshops?

Wil je graag meer weten over onze workshops in Arnhem? Of ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot arrangementen op maat? Neem dan gerust contact met ons op! Wij kunnen al je vragen over onze inspirerende locatie beantwoorden. Maar ook geven we je graag advies als je nog niet weet welke workshop het best op je wensen aansluit!

Bekijk workshops

Bijbehorende tags

Workshop Evenement Sport Teambuilding