Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Terugblik M&I

05/07/2017
Trots momentje

Hotel Papendal was dit jaar wederom aanwezig tijdens de M&I Summer Forum. Dit jaar werd het forum gehouden in Sevilla, Spanje. Ruim 300 suppliers (hotels / locaties / conventionbureaus) en 200 buyers (bedrijven gespecialiseerd in meetings, events en incentives) wereldwijd waren aanwezig tijdens dit 2x 3-daags event.

Tijdens intensieve speeddates van ca. 15 minuten ontmoet je potentiele klanten die met hun business mogelijk een match zijn voor jouw hotel/locatie. Doel is om de behoeften van de klant te inventariseren en uiteraard jouw locatie onder de aandacht te brengen.

Om je te kunnen differentiëren tussen al deze suppliers heeft Papendal ervoor gekozen om, net als vorig jaar, niet te gaan voor een standaard Ipad presentatie. Opvallend was dat wederom meer dan 99% van de suppliers hier wel voor had gekozen. Na een sportief spel vorig jaar (wat ons de award opleverde van ‘Leading Sales Professional’) hadden we nu (als enige!) een Virtual Reality beleving. Na een korte introductie zette men de VR bril op en was je op dat moment écht #OpPapendal. De reacties die wij hierop kregen waren ontzettend positief. “Wat een unieke manier om je hotel te presenteren” en “Ik was écht even op jullie locatie, wat een fantastisch idee”.  Achteraf kregen onze gasten een polaroid foto van zichzelf (mét VR bril op) mee naar huis, wat een hoop gelach en dankbaarheid opleverde.

Naast de speeddates was er ook tijd voor (netwerk) fun! Tijdens de georganiseerde activiteiten en exclusieve galadiners op de meest fantastische locaties kon je op een andere, meer informele manier, je klanten leren kennen. En zo zagen we natuurlijk ook wat van het prachtige Sevilla!

Deze editie van het forum was wederom een groot succes waar met name energie en onderscheidend vermogen een belangrijke rol speelde.

Finale Olympische Spirit – Winnaars
Uitgelicht

Leerlingen in prijzen met technologische innovaties voor de Olympische en Paralympische Spelen

1 week geleden

66710055_BSR_AGENCY min
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in mei

1 week geleden

vrouwelijke sporter header
Uitgelicht

Menstruatie nog steeds taboe in (top)sport

2 weken geleden

Bijbehorende tags

Nieuws