Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Actieve personeelsuitjes

Ben je op zoek naar een actief personeelsuitje waarbij teamspirit centraal staat? Ontdek de mogelijkheden #OpPapendal! Wij bieden actieve personeelsuitjes die perfect aansluiten op jullie teambehoeften. Verenig je team met sport en plezier in ons topsportcentrum, het kloppende hart van de Nederlandse topsport. Met onze lange historie in het organiseren van diverse evenementen, garanderen wij een personeelsuitje vol actie, plezier en teambuilding!

Neem contact op

Actieve personeelsuitjes voor ieder team

Of je nu een dynamisch uitje zoekt voor je collega’s, vrienden of familie, bij ons vind je een breed aanbod van activiteiten. Geen topsportervaring nodig om te genieten van een actieve dag. Doe mee aan clinics zoals boogschieten of boksen of kies uit vele andere energieke activiteiten. Met meer dan 20 opties vind je gegarandeerd een activiteit die past bij jouw team.

Populaire activiteiten #OpPapendal omvatten rolstoelbasketbal, boogschieten, Aikido, schermen en boksen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat wij bieden. Daarnaast organiseren we ook winterse teambuildingsactiviteiten zoals Winter Games of Expeditie Poolcirkel. Elke activiteit belooft een dag vol lachmomenten, uitdagingen en kansen om elkaar beter te leren kennen.

actieve-personeelsuitjes
actief-personeelsuitje-papendal

De faciliteiten en voorzieningen #OpPapendal

Wij hebben alles in huis om jouw actieve personeelsuitje compleet te maken. Ons ruime terrein beschikt over topfaciliteiten voor elke activiteit, of je nu komt voor teambuilding of ontspanning.

#OpPapendal bieden we niet alleen hoogwaardige faciliteiten, maar ook uitstekende service. Wij organiseren een complete actieve dag voor je, inclusief teambuildingactiviteiten, heerlijke catering en inspirerende sprekers. Ons team ondersteunt je bij elk aspect van je personeelsuitje, van de planning tot de uitvoering.

Personeelsuitje op maat

Elk team is uniek en dat vraagt om een persoonlijke aanpak voor een uitje. In een persoonlijk gesprek bespreken wij al jouw wensen. Onze programma’s zijn volledig aanpasbaar aan jouw wensen en doelstellingen. Ons aanbod is gevarieerd: van energieke outdoor activiteiten tot ontspannende activiteiten zoals yoga. Daarnaast passen wij ons ook aan op de grootte van de groep. Wij kunnen zowel kleine als grotere groepen ontvangen. Ons doel is een ervaring die bijdraagt aan teamdynamiek en samenwerking.

De voordelen van actieve personeelsuitjes #OpPapendal

Gelegen in de Veluwse natuur, biedt onze locatie een prachtige setting voor diverse actieve personeelsuitjes. Laat je team inspireren met een rondleiding over onze olympische topsporttrainingslocatie, de thuisbasis van NOC*NSF. Hier zie je veel olympische sporten voorbijkomen en wellicht zien jullie nog een bekend gezicht.

Papendal heeft alles voor een geslaagd actief personeelsuitje. Van uitgebreide sport- en teambuildingsfaciliteiten tot heerlijke dinermogelijkheden in ons restaurant. Wil je er een hele complete ervaring van maken? Kies dan ook voor een overnachting in Hotel Papendal voor een complete ervaring.

uitje-actief-papendal
actief-met-personeel-papendal

Plan jouw actieve personeelsuitje #OpPapendal

Ontdek wat er allemaal mogelijk is voor een actief personeelsuitje #OpPapendal. Heb je eerst nog een aantal vragen? Neem vooral contact met ons op en wij beantwoorden met alle plezier je vragen. Ben je benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Wij lichten het graag allemaal aan je toe in een persoonlijk gesprek. Een actieve, onvergetelijke dag voor je team organiseer je #OpPapendal!

Neem contact op

Bijbehorende tags

Sportdag Zakelijk