Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Wegwerkzaamheden A50

22/02/2022
Let op: wegwerkzaamheden knooppunten Beekbergen en Waterberg

Rijkswaterstaat gaat flink aan de slag op de A50. In het weekend van 4 maart start de eerste fase van het groot onderhoud aan de A50, tussen knooppunt Beekbergen en knooppunt Waterberg, in de richting van Arnhem. Vanaf het weekend van 4 maart is dit deel van de A50 vijf achtereenvolgende weekenden afgesloten voor verkeer. Omdat deze afsluitingen effect hebben op de bereikbaarheid van de regio, stuur ik u deze e-mail.

De bereikbaarheid van uw organisatie staat gedurende deze afsluitingen mogelijk onder druk. Uw bezoekers, klanten, medewerkers en/of leveranciers zullen er wellicht langer over doen om bij u te komen. Ervaring leert dat als weggebruikers dit van tevoren weten en er rekening mee (kunnen) houden, de hinder zo beperkt mogelijk blijft. Daarom wil ik u vroegtijdig informeren.

Planning van de onderhoudswerkzaamheden

De A50 is afgesloten tussen knooppunt Beekbergen en knooppunt Waterberg in de richting van Arnhem in de weekenden van 4-7 maart, 11-14 maart, 18-21 maart, 25-28 maart en 1-4 april tussen vrijdagavond 20.00 en maandagochtend 05.30 uur.

Het verkeer wordt omgeleid vanaf knooppunt Beekbergen via de A1, de A30 en de A12. De extra reistijd bedraagt meer dan 30 minuten.

Bijgevoegd treft u een kaartje van de afsluiting en de omleiding aan. Voor meer informatie over deze en andere onderhoudswerkzaamheden van Rijkswaterstaat Oost-Nederland kunt u onze website raadplegen (www.rijkswaterstaat.nl/grootonderhoudoostnl).

TeamNLhuis4_5 robkemps
Uitgelicht

Rob Kemps host TeamNL Huis in Parijs

3 weken geleden

65031801_BSR_AGENCY (1) min
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in maart

3 weken geleden

2024 04 02 Princess Margriet of the Netherlands
Uitgelicht

Prinses Margriet bezoekt paralympische sporters TeamNL op Papendal

3 weken geleden