Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Vergaderruimte Arnhem

Vergaderruimte in Arnhem nodig? Dan ben je bij Papendal aan het juiste adres. Wij bieden jou de meest inspirerende vergaderruimte om met je team extern bij elkaar te komen. Bij Papendal werken niet alleen mensen die beter willen worden in wat ze doen maar ook mensen die aan zichzelf willen werken, een team willen vormen en kennis willen vergaren.

Neem contact op

Inspirerende vergaderruimte Arnhem

Zoek jij een bijzondere vergaderruimte in het prachtige Arnhem? Kom naar Hotel Papendal. Wij beschikken over meer dan 30 vergaderzalen welke allen zijn voorzien van de belangrijkste voorzieningen, zoals een flipover, whiteboard en een LCD- of projectiescherm. Vergaderen is nog nooit zo effectief en succesvol geweest.

Niet alleen vergader je op een inspirerende locatie, ook hebben wij gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Zo zorgen we er samen voor dat jouw vergadering zo goed mogelijk verloopt. De grote vergaderzalen zijn voorzien met een projectiescherm, beamer en geluidsinstallatie.

Congreszaal Athene Papendal

Haal alles uit jouw vergadering

Bij Papendal zetten we dagelijks alles op alles om ervoor te zorgen dat jij het meeste uit je bezoek kunt halen. We doen niets liever dan jou blij maken. We zijn iedere dag in beweging. En dat maakt Papendal zo uniek. De sfeer, het gevoel. Daar zijn we trots op. Als vergaderruimte in Arnhem bieden we je de volgende voordelen:

  • Een inspirerende locatie
  • Verschillende vergaderarrangementen
  • Geschikt voor iedere soort vergadering
  • Verschillende type vergaderruimtes
  • Een zorgeloos verblijf, we regelen alles tot in de puntjes om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Vergaderen op Papendal

Ben jij van plan om jouw vergadering, training of cursus op Papendal te houden? We heten je van harte welkom. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een aantal vergaderarrangementen samengesteld. Ga bijvoorbeeld voor ons avondarrangement, het 8-uurs arrangement, of ga voor het meerdaagse arrangement en benut onze faciliteiten optimaal. Uiteraard kan het arrangement op uw wensen afgestemd worden. Laat ons gerust weten wat je wensen zijn.

Bekijk arrangementen

 

Restaurant 20 28 Papendal

Onze unieke vergaderruimte in Arnhem reserveren 

Wil je meer weten over onze vergaderruimte in Arnhem? Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van onze vergaderarrangementen of heb jij vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en denken graag met je mee. Voor een volledig verzorgd verblijf. Winnen doen we samen.

Neem contact op