Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Heisessie met overnachting

In alle rust vergaderen? Een belangrijke brainstorm? Of een stukje teambuilding? Boek dan een heisessie met overnachting bij Papendal! De combinatie van bosrijke natuur en een sfeer die topsport ademt zorgt op Papendal altijd voor meer motivatie, creativiteit en effectiviteit bij deelnemers. Iedere dag opnieuw.

  • Rustgevende locatie op de Veluwe
  • Binnen of buiten
  • Inclusief eten en drinken
  • Overnachten in 4-sterrenhotel
  • Altijd gratis parkeren

Neem contact op

Voor vergadering, congres of training

Met meer dan 30 zalen hebben we op Papendal altijd de perfecte ruimte voor je heisessie met overnachting. Voor kleine en grote groepen. Maar je kunt bijvoorbeeld ook een cursus of clinic in de buitenlucht geven. We beschikken over een speciaal terrein voor buitenevenementen. Of je duikt echt even de natuur in; Nationaal Park De Hoge Veluwe zit om de hoek. Op die manier zorgen we altijd voor een inspirerende en rustgevende omgeving voor je vergadering, congres of training.

Vergaderen op Papendal
heisessie papendal

Faciliteiten

Om maximaal te presteren, moeten alle randvoorwaarden goed zijn. Dat weten wij als geen ander. Daarom zijn al onze vergaderzalen voorzien van audiovisuele gemakken en maak je ook buiten gebruik van water, stroom en snel internet. Catering met koffie, thee en een paar lekkere en gezonde (!) snacks is natuurlijk erbij te reserveren. En heb je nog andere speciale wensen? Wij regelen het voor je.

Hotel

Tijdens de heisessie met overnachting slaap je bij Hotel Papendal. Een 4-sterrenhotel met o.a. een fitnessruimte, sauna en een paar tennisbanen. Daar kun je je na de sessie weer helemaal opladen. Neem een drankje aan de bar, geniet van een heerlijk diner in ons restaurant of borrel wat na op ons zonnige terras. Zo kun je altijd weer vol energie aan de volgende dag beginnen. Zeker weten.

cursus
Restaurant 20 28 Papendal

Ook een heisessie met overnachting organiseren?

Wil je ook een heisessie met overnachting organiseren? We horen graag wat je ideeën zijn, denken met je mee en vertellen je alles over de mogelijkheden van meerdaagse arrangementen op Papendal. Neem nu vrijblijvend even contact op!

Neem contact