Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Sporthotel Nederland

Ben jij op zoek naar een sportieve locatie met de beste trainingsfaciliteiten voor jouw team? Dan ben je bij Papendal op het juiste adres. Dit Sporthotel ligt in het hart van de Nederlandse topsport en voorziet in alles wat jij nodig hebt voor jouw trainingskamp. Niet alleen hebben we de beste faciliteiten, ook slapen doe je op de beste bedden van MLine. Zo begin je iedere dag uitgerust aan elke training.

Dit unieke hotel ligt in een bosrijke omgeving. Ontzettend motiverend om op het sportieve terrein van Papendal jouw trainingen te verzorgen. Op Papendal ervaar je een topsportmentaliteit en levert behoorlijk wat positieve energie op! Ben jij overtuigd dat Papendal jouw locatie is? Neem dan gerust contact met ons op. Je bent met jouw team van harte welkom!

Neem contact op

Een trainingskamp op Papendal. Dat is een goed idee!

Papendal is het grootste trainingscentrum van Nederland. Hier trainen dagelijks 550 sporters om het beste uit zichtzelf te halen. Inmiddels hebben we al diverse sportploegen voor hun trainingskamp in ons sporthotel mogen verwelkomen. Daar zijn we ontzettend trots op. We bieden de beste faciliteiten om jouw team te laten presteren. Daarnaast zorgen we ook voor een gebalanceerde maaltijd om optimaal te kunnen trainen en herstellen. Wij zijn uniek en dat merk je zodra je hier binnenkomt.

sporthotel nederland
sporthotel in nederland

De faciliteiten van ons sporthotel in Nederland

Niet alleen bieden we de beste faciliteiten voor onze trainingskampen en sporters. Ook kun je hier vergaderen, borrelen, eten, relaxen en sportief bezig zijn. Dat betekent dat er voldoende te doen is voor jouw team om te ontspannen. Zo kun je een balletje slaan op onze pitch & putt baan, tot rust komen in de sauna, actief zijn in fitnessruimte of simpelweg wandelen over het inspirerende en bosrijke terrein. Wij zorgen voor de juiste faciliteiten zodat jij je kan concentreren op het nóg beter worden van je team.

Iedereen is welkom

Er zijn veel mogelijkheden om jouw trainingskamp op Papendal te organiseren. Alles hangt samen met jouw wensen en behoeften. Bijna elke sportdiscipline kan hier zijn weg wel vinden. Natuurlijk hebben we niet alle accommodaties passend bij jouw sport, maar wel kun je hier terecht voor looptrainingen, fietstraining of krachttraining. Inspiratie genoeg. Want je bent immers op het terrein van TeamNL. Daar waar sporters het beste uit zichzelf halen. En dat kun jij ook met jouw team tijdens een trainingskamp in ons sporthotel in Arnhem.

Verblijven in ons sporthotel in Nederland?

Papendal is jouw Sporthotel in Nederland. De ideale locatie voor elke type trainingskamp. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat voor je klaar en adviseert je wat het beste past bij jouw wensen en behoeften. Wij gaan voor goud. Jij ook? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

 

Uitgelicht

Standaard kamer

Lekker comfortabel!

Uitgelicht

Superior kamer

Geniet van een ruime kamer!

Uitgelicht

Junior suites

Een beetje extra luxe!

Uitgelicht

Executive bronzen suite

Heerlijke kamer met veel ruimte!

Uitgelicht

JEE-O Golden Suite Papendal

Luxe, ruim en van alle gemakken voorzien!