Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

JEE-O en Papendal samen voor goud!

18/03/2021

Papendal gaat in samenwerking met JEE-O International, het designerlabel in badkamer concepten, één van de huidige suites in een gouden jasje steken. Aanleiding hiervoor is de aankomende Olympische Spelen en het daaropvolgende WK BMX 2021.

Van 14 tot en met 22 augustus 2021 organiseert Papendal het WK BMX. 3500 rijders uit de hele wereld gaan de strijd met elkaar aan voor de wereldtitel en uiteraard die felbegeerde gouden medaille. JEE-O International, al jarenlang trouwe partner van de BMX, lanceert dit voorjaar een gouden variant in hun slimline serie. Tijd om de gouden lijntjes met elkaar te verbinden. Het resultaat; de Golden Suite op Papendal.

Het concept van de Golden Suite staat in het teken van goud, met kleine maar duidelijke verwijzingen naar topsport. Voor het leveren van een topprestatie is een goede balans tussen inspanning en ontspanning een randvoorwaarde. Deze suite is straks dé plek voor een topsporter na het winnen van zijn of haar gouden medaille. Een totaalbeleving van luxe, comfort, rust en inspiratie. Een verdiende ontspanning na een geweldige inspanning. Ook niet-topsporters zijn straks welkom om te verblijven in de Golden Suite. Want wie wil er nu niet slapen in een kamer waar (toekomstige) Olympische medaille winnaars verbleven hebben?

JEE-O directeur Lammert Moerman: “Vroeger zat ik zelf op een BMX fiets en deed mee op het hoogste niveau. Ik heb me dan ook altijd verbonden gevoeld met topsport en BMX in het bijzonder. Die drive en winnaarsmentaliteit komen me nu als ondernemer goed van pas. Ik ben dan ook heel trots dat ik al jaren partner ben van dit spectaculaire evenement. Het realiseren van een Golden Suite op Papendal is het resultaat van ondernemerschap, liefde voor de sport, en de fijne samenwerking die wij met Papendal hebben.”

Jochem Schellens, directeur Hotel & Sportcentrum Papendal: “Dat wij de samenwerking met JEE-O op deze wijze kunnen realiseren maakt mij buitengewoon trots. JEE-O staat bekend om pure kwaliteit als het gaat om design badkamer concepten. En dat zij nu een gouden lijn introduceren is een prachtige aanleiding om samen het concept van de Golden Suite te realiseren.” Op dit moment wordt achter de schermen hard gewerkt aan het creatieve concept en de technische uitvoering van de renovatie. Uitgangspunt is om de Golden Suite rond de zomer van 2021 te openen.

67772368_BSR_AGENCY
Uitgelicht

Papendal sportprestaties juni

3 weken geleden

Image (3)
Uitgelicht

Zonnebrandpaal #OpPapendal

4 weken geleden

Finale Olympische Spirit – Winnaars
Uitgelicht

Leerlingen in prijzen met technologische innovaties voor de Olympische en Paralympische Spelen

2 maanden geleden

Bijbehorende tags

Jee-o BMX Nieuws