Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Blog: Weet Waar Je Werkt

13/09/2018
Nieuwe Papendallers maken kennis

Iedereen weet hoe het is om ergens nieuw te zijn: je moet de organisatie waar je werkt leren kennen, maar ook je collega’s. Na in de eerste week minstens 47 handjes te hebben geschud, gaat het duizelen van alle namen. Was het nou Anne of Anna? Laten we het erop houden dat, tegen de tijd dat je de laatste hand hebt geschud, je de eerste naam alweer bent vergeten. #OpPapendal hebben ze daar begrip voor en dus hebben ze iets bedacht. Weet Waar Je Werkt, een ochtend waar nieuwe medewerkers de organisatie en hun collega’s écht leren kennen.

Dinsdag 11 september was het zo ver. De ochtend begon met een kopje koffie of thee en een echte Papendal Muffin in Bar Dug Out. Daarna volgde een welkomstpraatje door de directeur, waarna er een rondje werd gemaakt door het hotel. Terug in Bar Dug Out begon de beruchte overhoring: zorg dat alle 47 namen bij het juiste gezicht en de juiste functie komen te liggen. Haha, help. Afijn, het bleek maar weer: met samenwerken komen we een heel eind en al snel lagen de namen bij de juiste gezichten. Daarna volgde een rondleiding over het topsport terrein. Natuurlijk ging dit geheel in stijl, we werken immers niet voor niets bij de fitste organisatie van Gelderland. Juist, we gingen op de fiets.

Na een rondleiding over het terrein en een kijkje in de Arnhemhal was het tijd voor de grand finale, de lunch in het Topsportrestaurant. Manager van het Topsportrestaurant Erik te Velthuis en zijn mannen hadden een gezonde lunch voor ons bereid. Terwijl we zaten te genieten van de heerlijke gerechten op onze borden, vertelde Erik zijn verhaal met een duidelijke boodschap: eten moet vooral lekker zijn.

Weet Waar Je Werkt heeft er voor gezorgd dat ik, als nieuwe medewerker, écht inzicht kreeg in waar de organisatie voor staat. De passie en het enthousiasme van de collega’s werkt aanstekelijk en zorgt er voor dat ik enorm uitkijk naar de komende tijd. Al met al, een ontzettend leerzame en gezellige ochtend die ik echt kan aanraden aan alle nieuwe medewerkers.

Daphne Kersten,
Stagiaire communicatie

 

Finale Olympische Spirit – Winnaars
Uitgelicht

Leerlingen in prijzen met technologische innovaties voor de Olympische en Paralympische Spelen

1 week geleden

66710055_BSR_AGENCY min
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in mei

1 week geleden

vrouwelijke sporter header
Uitgelicht

Menstruatie nog steeds taboe in (top)sport

2 weken geleden

Bijbehorende tags

Blog Weet waar je werkt