Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Bedrijfsuitje met overnachting

Wil jij een geweldig bedrijfsuitje met overnachting organiseren? Dan is Papendal de place to be. Ons complex is namelijk dé plek waar het bedrijfsleven en topsport samenkomen. Papendal is het grootste topsporttrainingscentrum van heel Nederland. Daarnaast beschikken wij over een groot evenemententerrein, een 4-sterrenhotel en een restaurant. Wij hebben alles in huis om er een prachtig bedrijfsuitje van te maken!

Neem contact op

Een bedrijfsuitje met overnachting op een inspirerende locatie

Wij helpen je graag bij het realiseren van een fantastisch bedrijfsuitje met overnachting. Je kunt onze faciliteiten gebruiken voor allerlei verschillende activiteiten. Ook is het mogelijk om een activiteit te organiseren in de bosrijke omgeving. Circa 400 topsporters maken dagelijks gebruik van onze faciliteiten. Papendal is dan ook een bijzonder inspirerende locatie! Hier komen mensen om het beste uit zichzelf te halen. De prachtige omgeving en faciliteiten dragen daar zeker aan bij.

We organiseren tal van leuke activiteiten

Op Papendal organiseren we tal van leuke clinics. Willen jullie deelnemen aan een sportieve activiteit? Van BMX’en tot aan boogschieten, we bieden tal van verschillende actieve clinics aan. Ga je liever voor een rustgevende activiteit? Ook dan heb je #OpPapendal eindeloos veel mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van yoga? Of kies je toch liever voor een creatieve activiteit als ice carving? We bieden voor ieder wat wils!

Bij een bedrijfsuitje met overnachting staan jullie op nummer 1

Op Papendal sta jij als bezoeker altijd op nummer 1. Ons doel is om jou en je team blij te maken. Wij regelen een perfecte nachtrust, gezond eten en leuke activiteiten. Wil je een rondleiding? Of wil je graag meer weten over ons sportcentrum? Wij regelen het voor je! Wij zetten graag die extra stap voor onze gasten. Niet voor niets is Papendal dé place to be voor zowel topsporters als het bedrijfsleven.

Een bedrijfsuitje met overnachting in de buurt van Arnhem

Sportcentrum Papendal ligt dicht bij het centrum van Arnhem. Dat maakt het ook mogelijk om samen het centrum te bezoeken voor een bedrijfsuitje. In Arnhem vind je veel gezellige winkels en horecagelegenheden. Je kunt je hier prima een dag lang vermaken. Om vervolgens in Hotel Papendal te overnachten. Zo kunnen jullie deze gezellige dag samen in een heerlijk hotel afsluiten.

Reserveer een kamer >

Gouden suite Hotel Papendal

Wij denken graag met je mee!

Overweeg jij een bedrijfsuitje met overnachting in Papendal? Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op als je benieuwd bent naar de mogelijkheden. Wij vertellen je graag meer over de verschillende activiteiten en overnachtingsmogelijkheden.

Bijbehorende tags

Overnachten Restaurant