Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Workshops Veluwe

Op Papendal vind je de leukste workshops op de Veluwe! Met een heleboel verschillende sportclinics is er altijd wel iets die past bij je bedrijf, organisatie of vriendengroep. Ideaal als uitje voor de teambuilding of gewoon om bepaalde skills mee te verbeteren. Los te boeken of als onderdeel van een heel arrangement. Bekijk nu alle activiteiten en reserveer meteen jouw favoriet!

Bekijk alle activiteiten

Van boksen tot beachvolleybal

Er is van alles te doen #OpPapendal. Ga lekker actief aan en spring bijvoorbeeld op de mountainbike om de mooiste paden van de Veluwe te ontdekken. Maar je kunt ook een boksclinic volgen of leren hoe je een handboog schiet. Liever iets rustiger aan doen? Volg dan een rondleiding door het sportcentrum en ontdek hoe de topsporters in ons land leven en trainen.

workshop-bootcamp-veluwe
workshop-veluwe-teamactiviteit

Midden in de natuur

Papendal is omgeven door prachtige natuur en ligt bijna tegen Nationaal Park de Hoge Veluwe aan. Een inspirerende omgeving die uitnodigt om nog even een wandeling te maken. Maar je kunt natuurlijk ook even de stad in duiken. Vanuit het sportpark sta je namelijk ook zo in de binnenstad van Arnhem. Handig als je je workshop op de Veluwe wilt combineren met een avondje uit!

Inclusief overnachting

Je kan gewoon langskomen voor één van onze workshops op de Veluwe. Maar het is natuurlijk ook geen probleem als je nog wat langer wilt blijven hangen. Zo kun je je activiteit bijvoorbeeld ook combineren met een vergadering, etentje en/of borrel. En ook een overnachting in Hotel Papendal is mogelijk. Alle faciliteiten zijn op hetzelfde terrein en op loopafstand van elkaar. Zo wordt je teamuitje gegarandeerd een succes.

workshop-mountainbike-veluwe
clinic-handboogschieten-veluwe

Workshops in Arnhem inclusief overnachting?

Wil je er meerdere dagen tussenuit? Overweeg dan workshops op de Veluwe te combineren met een overnachting! In ons hotel beschikken we over 151 kamers van diverse categorieën. Hoewel onze basis kamers al veel comfort bieden, bieden we ook kamers die nog ruimer en luxueuzer zijn. Zoek je meer ruimte? Overweeg dan de superior kamer. Voor wie net dat beetje extra luxe wenst, is er de Junior Suite. En voor een ultieme ervaring met alle voorzieningen, raden we de JEE-O Golden Suite aan!

Bekijk onze workshops op de Veluwe

Benieuwd naar alles wat er te doen is op Papendal? Bekijk alle activiteiten en laat je verrassen door originele én actieve workshops op de Veluwe. Meteen een heel arrangement samenstellen? Neem dan vrijblijvend even contact met ons op. We helpen je er graag bij!

Bekijk alle activiteiten

Bijbehorende tags

Workshop Evenement Sport Teambuilding