Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Congreslocatie

#OpPapendal combineren we de dynamiek van topsport met topfaciliteiten om jouw congres uniek te maken. Papendal ligt midden in de natuur, waardoor het de perfecte setting is voor evenementen die meer dan alleen woorden nodig hebben. Hier krijgt elk congres, van intieme workshops tot grote bedrijfsevenementen, extra energie en inspiratie. Papendal is uitgerust met moderne voorzieningen en een omgeving die uitdaagt tot topprestaties. Hiermee zorgen we ervoor dat elk detail van jouw bijeenkomst inspirerend en effectief is.

Bekijk onze congreszalen

Waarom Papendal de perfecte keuze is voor jouw congres

Kiezen voor Papendal is kiezen voor een plek die meer biedt dan alleen mooie zalen. Bij ons vind je een levendige sfeer die iedereen aanzet tot beter presteren, net als in de topsport. De rust van de natuur rondom helpt ook om helder te denken en stimuleert interactie tussen alle aanwezigen. Ook is Papendal goed bereikbaar en beschikken we over ruime parkeergelegenheid. Hierdoor is logistiek het laatste is waar je je zorgen over hoeft te maken. Daarnaast is Papendal uitgerust met flexibele ruimtes die aanpasbaar zijn voor elke congresgrootte en -stijl. Ons ervaren evenemententeam staat klaar om elk detail te managen. Zo kun jij je focussen op de inhoud en doelstellingen van je evenement.

Congreslocatie
Congreslocatie

Ontdek onze veelzijdige congresfaciliteiten

Bij Papendal kun je kiezen uit een breed aanbod van congresfaciliteiten die we kunnen aanpassen aan elk evenement. Van de ruime Athenezaal tot de gezellige Sydneyzaal, elke zaal kan naar wens worden ingericht. Zo kun je de Sydneyzaal bijvoorbeeld inrichten als een dynamische beursvloer, waar stands en presentatie plekken naadloos op elkaar aansluiten. Ook de kleinere vergaderruimtes bieden flexibele opties voor workshops of break-out sessies. Voor grotere evenementen zijn onze zalen combineerbaar, wat voor eindeloze mogelijkheden zorgt voor zowel zakelijke bijeenkomsten als sociale evenementen. Alle ruimtes zijn voorzien van audiovisuele technologie, inclusief geavanceerde projectie- en geluidssystemen die essentieel zijn om jouw boodschap krachtig over te brengen.

Innovatie en techniek in onze congreszalen

We leven in een tijd waar technologie de boventoon voert, en #OpPapendal zorgen we dat jouw congres daarop aansluit. Met supersnelle WiFi, moderne streamingapparatuur voor webcasts en livestreams, is jouw congres niet alleen hier, maar wereldwijd te volgen. Of het nu om een live demonstratie gaat of interactieve sessies op afstand, onze technische support zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Bovendien zijn onze zalen uitgerust met de nieuwste conferencing technologieën, zodat je gemakkelijk kunt schakelen tussen verschillende presentatievormen en communicatiemethoden. Dit zorgt voor een dynamische en interactieve congreservaring, waarbij deelnemers actief kunnen deelnemen, ongeacht hun locatie.

Bekijk onze zakelijke arrangementen

Maatwerk arrangementen voor elk type congres

Elk congres is uniek. Daarom bieden we congrespakketten op maat die alles bevatten wat je nodig hebt om jouw evenement een topprestatie te maken. Of het nu gaat om een dag arrangement met catering, technische ondersteuning of speciale activiteiten zoals sportclinics en teambuilding, wij zorgen ervoor. We passen elk detail aan jouw persoonlijke wensen aan, van de zaalopstelling tot de audiovisuele inrichting, om een perfecte ervaring te garanderen. Daarnaast adviseren onze ervaren accountmanagers je graag over de optimale invulling van jouw programma, zodat elk aspect van het congres past bij je doelstellingen.

Congreslocatie
Congreslocatie

Beleef de kracht van sport tijdens jouw evenement

Gebruik de unieke sportfaciliteiten van Papendal om jouw congres extra energie te geven. We bieden toegang tot professionele sportvelden en inspirerende sportsprekers. Daarnaast is er de mogelijkheid om deelnemers actief te betrekken bij sportclinics. Van boksen tot atletiek, deze activiteiten zijn perfect voor een energieke break en versterken de teamgeest. Door de dynamiek van de sport toe te voegen aan jouw evenement, creëer je een onvergetelijke ervaring. Het draagt bij aan een gezondere en meer interactieve bijeenkomst, wat motiverend en verbindend werkt.

Plan jouw congres op Papendal

Klaar om jouw volgende congres te organiseren op een plek die zowel inspirerend als functioneel is? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Papendal jou kan helpen om van jouw evenement een groot succes te maken. Met onze volledige ondersteuning, topfaciliteiten en unieke sportieve achtergrond ben je verzekerd van een evenement dat nog lang herinnerd zal worden. Plan nu jouw congres #OpPapendal en samen gaan we voor goud!

Neem contact op