Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Workshops Gelderland

Organiseer je een teamuitje? Wil je met je team bepaalde vaardigheden ontwikkelen en werken aan de teambuilding? Of zoek je een originele activiteit voor een groep studenten of vrienden? Kom dan langs #OpPapendal. Hier vind je de leuke, leerzame en de meest sportieve workshops van Gelderland. Zeker weten!

Bekijk alle activiteiten

Van rondleiding tot sportclinic

Papendal behoort tot de beste topsportlocaties ter wereld. We leiden je dan ook graag rond op het sportcentrum. Maar je kunt natuurlijk ook een actieve sportclinic boeken. Maak bijvoorbeeld een rondje op de Olympische BMX baan, leer handboogschieten of sla een balletje op de golfbaan. Er is van alles te doen. En misschien loop je nog wel een bekende topsporter tegen het lijf!

workshop-bootcamp-Gelderland
workshop-gelderland-teamactiviteit

Een mooie en praktische locatie

Papendal is de perfecte locatie voor workshops in Gelderland. Het is namelijk goed bereikbaar vanuit diverse richtingen. Zowel vanuit Apeldoorn als Nijmegen, Ede en Doetinchem. Daarbij is het park omgeven door prachtige natuur van onder andere Park de Hoge Veluwe en vind je ook het bruisende centrum van Arnhem op een steenworp afstand. Leuk voor als je ‘s avonds nog even een afsluitende borrel wilt gaan doen!

Inclusief overnachting

Je bent welkom voor één van onze workshops in Gelderland. Wil je langer blijven? Dat kan! Combineer je activiteit met een vergadering, diner en/of borrel. Overnachten in Hotel Papendal is ook een optie. Alle voorzieningen bevinden zich op hetzelfde terrein en zijn op loopafstand. Zo is je teamuitje verzekerd van succes.

workshop-mountainbike-gelderland
clinic-handboogschieten-gelderland

Arrangementen

Naast losse clinics en workshops in Gelderland kun je ook een heel arrangement boeken. Je vindt namelijk alles op één en hetzelfde terrein. Combineer je workshop bijvoorbeeld met een brainstormsessie in één van onze vergaderzalen. Geniet van duurzaam, gezond en lekker eten in ons restaurant. Of doe nog een drankje aan de bar of op het terras en duik daarna lekker je hotelkamer in. Kan allemaal!

Ontdek de leukste workshops in Gelderland

Bekijk nu de leukste workshops in Gelderland en reserveer meteen jouw favoriete clinic of activiteit. En wil je er een complete dag van maken? Eventueel met overnachting? Neem dan vrijblijvend even contact met ons op. We stellen graag een arrangement voor je samen!

Bekijk alle activiteiten

Bijbehorende tags

Workshop Evenement Sport Teambuilding