Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Workshops op locatie

Voor de meest boeiende workshops op locatie moet je bij Papendal zijn! We hebben een breed aanbod met leuke workshops voor je klaarstaan. Op zoek naar nieuwe en leuke bezigheden? Of wil je specifieke skills verbeteren? Meld je aan voor een of meerdere van onze inspirerende activiteiten!activiteiten!

Bekijk workshops

Sportieve, leuke en educatieve workshops op locatie

Bij Papendal kun je terecht voor allerlei boeiende workshops. Heb je al eens gedacht aan Capoeira, een mix van dans en martial arts? Daarnaast bieden we op ons terrein activiteiten zoals BMX-rijden, boogschieten en bootcamps. Zoek je eerder naar een rustigere bezigheid? Overweeg dan de fotografie clinic. Dankzij ons diverse aanbod is er altijd een workshop die aansluit bij jouw interesse. Of je nu zin hebt in actie of ontspanning, bij Papendal ben je aan het juiste adres!

workshop-bootcamp-op-locatie
workshop-teamactiviteit-op-locatie

Papendal, dé ultieme plek voor workshops op locatie!

Zoek je naar boeiende workshops op locatie? Dan moet je bij Papendal zijn! En niet alleen vanwege ons brede aanbod. Papendal is tevens erkend als het voornaamste topsporttrainingscentrum van Nederland. Meer dan 500 topsporters trainen hier dagelijks. Dit geeft Papendal een uniek en inspirerend karakter.

Mooie locatie in de natuur

Een extra argument om voor onze workshops op locatie te gaan, is onze schitterende omgeving. Ons trainingscentrum ligt midden in de natuur. Daarom worden veel workshops ook buiten aangeboden. De groene omgeving draagt bij aan een ontspannen sfeer tijdens je tijd hier.

workshop-mountainbike-op-locatie
clinic-handboogschieten-op-locatie

Workshops op locatie inclusief optie voor overnachting

Overweeg je langer te blijven? Combineer dan de workshop op locatie met een verblijf! In ons hotel beschikken we over 151 kamers, variërend in soort en grootte. Onze basis kamers bieden al veel comfort, maar voor wie wat meer ruimte en luxe wenst, hebben we uitgebreidere opties. Zoek je meer ruimte? Dan is de superior kamer ideaal. De Junior Suite biedt nog wat extra luxe. Voor een ultiem comfortabele ervaring is de JEE-O Golden Suite echt iets voor jou!

Vragen over onze workshops op locatie?

Wil je meer inzicht krijgen in onze workshops op locatie? Of ben je geïnteresseerd in maatwerk arrangementen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! We staan klaar om al je vragen te beantwoorden over onze unieke locatie. En mocht je nog twijfelen over welke workshop het beste bij je past, dan adviseren wij je graag!

Bekijk workshops

Bijbehorende tags

Workshop Evenement Sport Teambuilding