Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Over Papendal

Ontdek ons geheim

Verscholen in de bossen van de Veluwe, aan de rand van Arnhem, ontdek je het geheim van Papendal. Op onze mooie locatie vol natuur en dynamiek komen topsport en bedrijfsleven op een kleurrijke manier samen.

Sportcentrum Papendal

Sportcentrum Papendal is het grootste topsporttrainingscentrum van Nederland. Waar topsporters fulltime trainen, wonen en studeren om hun droom waar te maken. Het sportcentrum is een dochterorganisatie van NOC*NSF en bestaat uit vier afdelingen: het Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO), Sport en Evenementen, Papendal Vastgoed en het Topsportrestaurant.  Al deze afdelingen dragen bij aan het zo optimaal mogelijk faciliteren van de ruim 350 topsporters die #OpPapendal trainen. Daarnaast is Papendal thuishaven voor een groot aantal organisaties. Van Vitesse tot de Atletiekunie en van de Gelderse Sportfederatie tot het Sport Medisch Centrum Papendal. Ontdek welke organisaties op ons terrein gevestigd zijn, bekijk de interactieve plattegrond.

Arnhemhal Papendal
Evenemententerrein Papendal in Arnhem
Voedingsinnovatie op Papendal

Hotel Papendal

Ook Hotel Papendal is een dochteronderneming van NOC*NSF. Een uiterst geschikte locatie voor congressen, vergaderingen en evenementen. Of je nu met 10 personen bent of met 2500 personen. Goed bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid. Waar je de energie voelt van de topsporters. Waar je geïnspireerd raakt. Maar Hotel Papendal is ook een heerlijk 4-sterren hotel in de Veluwse bossen. Waar je kunt ontspannen, waar je heerlijk tot rust komt. En lekker kunt eten!

Hotelkamer op Papendal
Meetings en events op papendal

Bijbehorende tags

Sportcentrum Hotel