Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Trainings­kampen

Optimale faciliteiten en een unieke topsport­cultuur

We hebben #OpPapendal al diverse topsporters mogen ontvangen voor trainingskampen. Uit binnen- en buitenland. En vanuit diverse takken van sport. Waarom topsporters voor onze locatie kiezen? Met name vanwege de optimale faciliteiten en de unieke topsportcultuur. Er zijn zoveel verschillende topsporters die bij ons trainen. En ze streven allemaal hetzelfde doel na. Ze willen de beste worden. De top bereiken. En dat inspireert.

Faciliteiten

Alles voor je trainingskamp is bij ons aanwezig. We hebben heerlijke bedden voor je klaarstaan in het hotel. De juiste topsportvoeding. Herstelfaciliteiten, een medisch centrum. Er zijn zaaltjes aanwezig voor teambesprekingen en je kunt diverse alternatieve trainingen of teambuildingsactiviteiten bij ons doen. Zoals een clinic boksen of de Team Challenge. Maar het belangrijkste is misschien nog wel dat we goede sportfaciliteiten hebben. Van atletiekbaan tot voetbalvelden en van krachttrainingsruimte tot sporthal.

Misschien kunnen we nog iets voor je betekenen op het gebied van testen en meten? Je kunt bij ons een inspanningstest doen, of je lichaamssamenstelling laten meten. En er zijn diverse sport specifieke testen die de bewegingswetenschappers afnemen bij onze topsporters. Of misschien ben je in voorbereiding op een toernooi dat op hoogte of in een warm land gehouden wordt? Dan kan het zinvol zijn om gebruik te maken van de klimaatkamer.

Trainingskampen op Papendal
Trainingskampen op Papendal

Je kunt bij ons terecht

Je hoeft niet een volleyballer of voetballer te zijn om je trainingskamp bij ons te houden. Ook wanneer we geen accommodaties hebben voor jouw sport, kun je bij ons terecht.  Zo zijn de waterpolodames al eens bij ons te gast geweest. En we hebben een fulltime ski- en snowboardprogramma. Ook de schaatsteams ontvangen we graag. Deze sporters komen naar ons voor de goede topsportfaciliteiten op één terrein. Ze doen looptraining, fietstraining, krachttraining. En maken graag gebruik van de fijne hotelkamers, het lekkere eten en het medisch centrum.

Wil je ook naar Papendal komen voor een trainingskamp? Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Afdeling Reserveringen

Hotel Papendal

Bijbehorende tags

Trainingskamp
HerfstkriebelsPapendal geeft je de ruimte!

De herfst is in aantocht en wordt wellicht toch nét iets anders dan je gewend bent. Maar dat betekent niet dat je niet alles eruit kan halen wat er in zit. Geniet van een heerlijk weekendjeweg in eigen land of verblijf wat langer tijdens de herfstvakantie.

Bekijk onze arrangementen