Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Award bijzondere locatie

12/03/2014
Hotel Papendal wint TD&L-Award ‘Bijzondere Locatie’!

Hotel Papendal is tijdens de TD&L-award uitreiking van ‘Trainingslocatie van het jaar’ winnaar geworden van de categorieprijs ‘Bijzondere locatie’! De prijs werd 10 maart 2014, tijdens het Meetings Business Event 2014 in Doorn, uitgereikt. De TD&L Awards wordt georganiseerd door de redactie van de vakmagazines Training, Development & Locations en Meetings, Events en Feestelijk Zakendoen.

“Wij zijn erg blij met de award ‘Bijzondere locatie’. Wij hebben deze prijs onder andere te danken aan het feit dat er #OpPapendal vergaderd kan worden in een sfeer en beleving van en voor topsport. De combinatie van Olympische topsportfaciliteiten, het leveren van topprestaties en tegelijkertijd succesvol vergaderen in een prachtige groene omgeving maakt Papendal uniek”, aldus directeur Jochem Schellens.

Het juryrapport zegt:
De keuze is gebaseerd op het hoogste aantal stemmen in deze categorie (bijna 60%) en een buitengewoon hoge waardering door de gasten van Hotel Papendal met een 4,92 (op een schaal van 1-5)! De volgende begrippen van de kiezers komen vaak terug:

•    Combinatie van gezondheid, sport, natuur, business en kwaliteit
•    Sfeervolle trainingslocatie op een centrale plek in het land
•    Nederlandse topsporters werken mee aan activiteiten van gasten

Hotel Papendal is erg trots op deze award ‘Bijzondere locatie’ en voegt deze graag toe aan haar andere bijzondere awards zoals o.a. De Dutch Hotel Award, Gouden Green Key locatie en de 5-vergaderhamers.

Fiets Judo
Uitgelicht

Van probleem naar oplossing

4 dagen geleden

NVOD
Uitgelicht

Optimaal vergaderen: 5 praktische tips voor succes

1 week geleden

Schermafbeelding 2024 03 07 135544
Uitgelicht

Ticketverkoop voor allereerste Paralympisch TeamNL Huis van start

3 weken geleden

Bijbehorende tags

Bijeenkomst Evenement Zakelijk