Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Biologisch afbreekbare koffiecapsules

23/04/2015
Koffie: kwaliteit nu ook duurzaam

Hotel Papendal heeft met biobased koffiecapsules de volgende stap in het duurzaam ondernemen gezet. In samenwerking met koffie- en theeleverancier Peeze zijn in de 9 suites van het hotel nieuwe Krups koffiemachines geplaatst, die gebruikmaken van biologisch afbreekbare capsules. In deze capsules zijn enkel natuurlijke en hernieuwbare materialen verwerkt. Goed voor het milieu en door de luchtdichtheid wordt een betere kwaliteit koffie gegarandeerd. Daarnaast zijn de koffiecapsules Fairtrade en dragen bij een betere werk- en leefomstandigheden voor boeren in ontwikkelingslanden.

We hebben twee smaken in het assortiment opgenomen:

Espresso
Krachtige, zoete espresso met een vleugje kruidnagel. De biologische bonen uit Ethiopië, Honduras en Peru zorgen samen voor een ware smaaksensatie.

Lungo
Kruidige smaak met een vleugje citrus. Met bonen uit Honduras, Peru, Ethiopië en Indonesië is deze koffie het resultaat van een culturele ontdekkingsreis. De Indonesische bonen zorgen voor een kruidige smaak en hebben een bijzondere invloed op het krachtige smakenpallet.

Het streven naar innovatie op verpakkingsgebied sluit uitstekend aan bij het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) van Hotel Papendal en combineert een betere kwaliteit van koffie met een slimme oplossing voor het milieu.

Boksring in het midden met schermen
Uitgelicht

5 tips hoe jij jouw werkzomer nuttig kunt besteden

3 uur geleden

67772368_BSR_AGENCY
Uitgelicht

Papendal sportprestaties juni

3 weken geleden

Image (3)
Uitgelicht

Zonnebrandpaal #OpPapendal

4 weken geleden

Bijbehorende tags

Duurzaamheid