Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Teambuilding locatie met overnachting

Op zoek naar een teambuilding locatie met overnachting? #OpPapendal is jouw bestemming. Bij ons komen zakelijke bijeenkomsten en topsport harmonieus samen. Als grootste topsporttrainingscentrum van Nederland bieden we naast een uitgestrekt evenemententerrein ook een 4 sterrenhotel en een voortreffelijk restaurant. Alles voor een onvergetelijke teambuilding ervaring!

Bekijk kamers

Teambuilding locatie met overnachting op een motiverende plek

Laat ons je assisteren in het opzetten van een geweldige teambuilding ervaring met overnachting. Onze faciliteiten zijn geschikt voor een breed scala aan activiteiten. Ook activiteiten in de bosrijke omgeving behoren tot de opties. Met ongeveer 400 topsporters die dagelijks van onze faciliteiten gebruik maken, is Papendal een bron van inspiratie. Hier streeft men naar excellentie, en onze omgeving en voorzieningen ondersteunen dat streven.

Teambuilding-locatie-met-overnachting
Teambuilding-met-overnachting

Diverse boeiende activiteiten beschikbaar

#OpPapendal hebben we een breed aanbod aan clinics. Een voorkeur voor sportieve uitdagingen? Van BMX-ritten tot boogschieten, er zijn talloze actieve clinics. Zoek je iets rustigers? Bekijk dan zeker onze yoga-sessies. Of maak er een interactieve spellen dag van? Er is voor elk team iets passends!

Bij een teambuilding locatie met overnachting staan jullie centraal

#OpPapendal is de bezoeker koning. We streven ernaar om jou en je team een geweldige ervaring te bieden. Van een comfortabele nachtrust en voedzame maaltijden tot boeiende activiteiten. Een rondleiding of meer informatie over ons sportcomplex? Wij regelen het! We gaan altijd een stap verder voor onze gasten. Vandaar dat zowel topsporters als bedrijven kiezen voor Papendal.

Teambuilding locatie met overnachting nabij Arnhem

Hotel Papendal ligt dicht bij het levendige Arnhem. Dit biedt de mogelijkheid om het stadscentrum te verkennen. Arnhem barst van de winkels en eetgelegenheden, ideaal voor een dagje uit. Arnhem is een historische stad, waardoor je ook allerlei bezienswaardigheden kan bezoeken. Sluit de dag af met een overnachting in Hotel Papendal.

Teambuilding-papendal
Gouden suite Hotel Papendal

Wij adviseren je graag!

Overweeg je een teambuilding locatie met overnachting? Wij denken met je mee! Neem contact op voor meer informatie over activiteiten en verblijfsopties.

Reserveer een kamer >

Bijbehorende tags

Overnachten Restaurant