Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Hotel Papendal behaalt wederom goud!

19/12/2016
Hotel Papendal: een hotel met visie voor de toekomst

Een goede sfeer, professionele bediening en comfortabele faciliteiten. Dat zijn goede redenen om onze accommodatie te kiezen voor jouw vergadering, een meeting met zakenpartners of een ontspannen overnachting. Maar wij doen meer dan dat. Jij helpt namelijk tijdens jouw verblijf ongemerkt mee aan onze bedrijfsvoering met visie voor de toekomst. Als duurzame onderneming is Hotel Papendal namelijk gecertificeerd met het Green Key certificaat. Hiermee nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien van natuur en milieu, zonder dat jij hiervoor hoeft in te leveren op comfort.

People, planet en profit zijn een structureel onderdeel van onze bedrijfsdoelstellingen. Daarom hebben wij ons aangesloten bij Green Key. Dit is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel- en recreatiebranche. Aan dit keurmerk kun je zien dat wij net een stap bewuster omgaan met natuur en milieu dan de normale wet- en regelgeving vereist. Ook staat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij ons hoog in het vaandel.

Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een recreatiebedrijf heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau. Wij kunnen met trots melden dat wij wederom, na keuring afgelopen week, in het bezit zijn van de gouden Green Key. Wij zijn hier enorm trots op!

Fiets Judo
Uitgelicht

Van probleem naar oplossing

3 dagen geleden

NVOD
Uitgelicht

Optimaal vergaderen: 5 praktische tips voor succes

7 dagen geleden

Schermafbeelding 2024 03 07 135544
Uitgelicht

Ticketverkoop voor allereerste Paralympisch TeamNL Huis van start

3 weken geleden

Bijbehorende tags

Greenkey Biologisch Duurzaam