Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Rob Kemps host TeamNL Huis in Parijs

05/04/2024

Rob Kemps is deze zomer de host van de huldigingen van Nederlandse medaillewinnaars in het TeamNL Huis. Dat maakten de presentator en NOC*NSF donderdagmiddag bekend.

Met Rob Kemps als host worden de TeamNL sporters op het podium van Le Zenith in het zonnetje gezet. Voor al die sporters die jarenlang keihard hebben getraind om op de Olympische Spelen in actie te komen, wordt na het behalen van een medaille een moment in het TeamNL huis georganiseerd. Hier kunnen ze samen met familie, vrienden en fans hun medaille op een bijzondere manier vieren.

Rob vindt het een eer deze rol te vervullen. “Le Zenith is een fantastische plek en podium, om daar te mogen werken, dat is uniek. Sport en Parijs, die twee komen hier zo mooi samen! Als muziekliefhebber heb ik daar al eens in het publiek mogen staan, de grootsten der aarde hebben daar opgetreden en dat is écht kippenvel. Ik weet zeker dat onze olympische helden op die plek ook voor dat soort bijzondere momenten gaan zorgen. Ik kijk er enorm naar uit!”

Het Nederlandse TeamNL Huis verrijst deze zomer in Le Zenith in Parc de la Villette, het grootste park binnen de Parijse rondweg. In het TeamNL Huis is er een dagprogramma rondom de finales en ’s avonds zijn er de traditionele feestelijke huldigingen van medaillewinnaars, maar ook van andere sporters die bijzondere prestaties neerzetten.
Er komt een duurzaam restaurant in het TeamNL Huis (met ook voor vegetariërs een uitgebreide kaart) waar voornamelijk biologische en lokale producten worden gebruikt. Het huis krijgt op energiegebied eveneens een duurzaam karakter

Het TeamNL Huis opent op vrijdagavond 26 juli haar deuren. Zondagavond 11 augustus, direct na de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen, sluit het Huis. De openingstijden zijn dagelijks van 11.00 – 0.00 uur. Tickets voor het TeamNL Huis worden uitsluitend online verkocht via website: www.teamnlhuis.com

paralympische talentdag testen en meten
Uitgelicht

Paralympische Talentdag op Papendal

3 dagen geleden

65031801_BSR_AGENCY (1) min
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in maart

4 weken geleden

2024 04 02 Princess Margriet of the Netherlands
Uitgelicht

Prinses Margriet bezoekt paralympische sporters TeamNL op Papendal

4 weken geleden