Papendal logo diapositief

Eindejaarsbijeenkomst

Organiseer jouw perfecte eindejaarsbijeenkomst!
Het einde van het jaar verdient een bijzondere afsluiting. Bij Hotel Papendal stel je moeiteloos jouw ideale eindejaarsbijeenkomst samen. Of je nu kiest voor een ontspannen borrel, een feestelijk diner, of een energieke activiteit – wij hebben alles in huis om jouw event onvergetelijk te maken.

Stel jouw eindejaarsbijeenkomst samen >

 


Zo werkt het:

  1. Kies jouw type bijeenkomst
    Of het nu gaat om een intieme borrel, een uitgebreid diner, winterterras, of een compleet bedrijfsfeest. Jij bepaalt de sfeer en wij zorgen voor de rest.
  2. Stel jouw menu samen
    Van een winterse stamppot en borrelhapjes tot luxe dineropties en smakelijke glühwein. Ons team staat klaar om je culinaire wensen waar te maken. Alles kan op maat worden samengesteld!
  3. Voeg een winterse activiteit toe
    Maak het nog specialer door een leuke activiteit toe te voegen. Wat dacht je van:

  4. Inspirerende sportsprekers – nodig een topsporter of coach uit voor een motiverende sessie over prestaties, teamwork en doorzettingsvermogen

Waarom een eindejaarsbijeenkomst?
Eindejaarsbijeenkomsten zijn de perfecte manier om jouw team te bedanken voor hun inzet. Samen vieren jullie de behaalde successen en laden jullie op voor het nieuwe jaar. Het is een kans om te verbinden, te reflecteren en samen vooruit te kijken.

Jouw bijeenkomst, jouw stijl
Maak het persoonlijk! Of je nu kiest voor een casual borrel of een uitgebreid feest – jij bepaalt hoe jouw eindejaarsbijeenkomst eruitziet. Wij zorgen ervoor dat elk detail klopt, van de aankleding tot de activiteiten.

Boek nu jouw bijeenkomst!
Het enige wat je hoeft te doen is jouw wensen doorgeven. Kies je type bijeenkomst, stel je menu samen, voeg een activiteit toe en klaar! Wij regelen de rest. Klik hier om jouw eindejaarsbijeenkomst te plannen en het jaar af te sluiten met een knal!

Caroline van Kooten

Senior Account Manager Reserveringen

Ivo van Ruiten

Senior Account Manager Reserveringen

Lara van Wilsem

Account Manager Reserveringen

Anne Fleur de Bos

Account Manager Reserveringen

Aanvraagformulier - zakelijk
Bezig met versturen