Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Hockeyer Marcel Balkestein

Olympische medaille winnaar

Marcel Balkestein (Geldrop, 29 januari 1981) is een voormalig Nederlands Hockeyer. Marcel  heeft een opmerkelijke carrière met tegenslagen afgewisseld met hoogtepunten achter de rug. Zo maakte Marcel in 2005 zijn debuut voor het Nederlands elftal om vervolgens gepasseerd te worden voor Beijing 2008.

Ook Londen 2012 leek aan zijn neus voorbij gegaan toen hij zwaar geblesseerd raakte en enkele maanden voor de spelen plotseling zijn broer verloor. Maar Marcel knokte zich terug en beleefde in Londen 2012 zijn hoogtepunt met een zilveren medaille.

Marcel Balkestein

Tijdens zijn sportcarrière koos Marcel er bewust voor om ook een maatschappelijke carrière op te bouwen. Na zijn universitaire studie fiscale economie heeft Marcel 10 jaar lang in diverse functies bij ABN AMRO gewerkt. Nu Marcel gestopt is heeft hij zijn eigen MB Hockeyschool opgezet en is hij ambassadeur van Brabant Sport.

Uiteindelijk gaan winnaars door, waar verliezers opgeven”. Een sterke uitspraak van Marcel Balkestein. Marcel vertaalt in zijn presentatie gebeurtenissen in de sport naar het bedrijfsleven. En dat doet hij op een interessante, fijne manier. Uiteraard komen zijn ervaringen bij ABN AMRO en zijn eigen bedrijf goed van pas.

Boek jij Marcel als sportspreker dan ben je gegarandeerd van een eigentijdse presentatie, waarbij mensen letterlijk wakker worden geschud en in beweging worden gebracht. Op een bijzondere wijze én met een flinke dosis humor zet hij jouw kijk op ontwikkeling, strategie, samenwerken en  doorzettingsvermogen in een ander daglicht.

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit met jouw bedrijf? Denk er dan eens over na om met zijn allen te gaan hockeyen. Leer omgaan met een stick en puck, verdedigen en samenspel. En hoe gaaf is het als je dan ook nog eens begeleid wordt door Marcel Balkestein! Met je team vechten voor goud! Vraag naar de mogelijkheden!

Aanvraagformulier sportsprekers
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.